Semih sonuçtan hiç memnun değil

Algida İle Kazan Puanımla Dondurmayı Nereden Alacağım?

24 Haziran 2023 07:41

Algida ile kazan uygulamasında puanlarım var şikayet kaydım üzerine 1/2 ay önce denilen yerden 1 defa 1 tane dondurma aldım 2. Gitmede bana verdiği dondurmayı halen alamadığını ve yardımcı olamayacağını söyledi. Bende birkaç gün önce Algida'nın m. H. Aradım dondurmayı almam için yer söylemesi için kayıt oluşturdum kimse dönüş yapmadı, herhalde illaki buraya yazmak gerekiyor.

Kazandığım Puanımla bakkala gidip sorunsuzca alabileceğim yer söyleyin veya yetkili kişiye karekodun resmini söyleyip o alıp sonra buluşup versin. Her dondurma işinde milletle tartışacak halim yok.

15 Ağustos 2023 19:58

Algida ile kazan uygulamasında puan biriktirmeyin başka markanın dondurmasını alin. Biriken puanlarla yıllardır dondurma alınmıyor. Aylardır demiyorum yıllardır alınmıyor ancak bos bos 1gb gibi saçma sapan şeyler aldırmaya yönlendirip değerli puanı saçma sapan şeylere harcatma peşindeler o yüzden farklı firmadan daha ucuza dondurma alin daha iyi. Bu arada sitesinde 2 aydır görünen Hepsiburada 50 TL lik çekte hikaye. 2 aydır orada duruyor ve ilk günü saatler içinde bitti daha da stok falan gelmedi. Stok az koyup milleti Hepsiburada çeki alabilecekmiş gibi kandırıyorlar. Ve uygulamalarına da her gün tıklanma sağlamış oluyorlar

04 Temmuz 2023 18:51

Algida ile kazan uygulamasında puanım var fakat Samsun merkezde olduğum halde bir yer söyleyemediler 2/3 hafta önce kayıt oluşturdum hala geri dönüş yapmadılar illaki demek buraya yazmak gerekiyor. Köy de falan da değilim resmen merkez de olduğum halde hala bir yer söyleyemediler. Eğer o kadar neredeyse her bakkalda markette Algida dolabı var nasıl oluyor da bir yer bile söyleyemiyorlar. Böyle saçma sapan iş olamaz. Acilen bir yer söylenip oraya gidip direk almak istiyorum. Alacağım yerdeki adama da bunu beni yönlendiren kisi söylesin. Gidince Algida mi puan mi ne puanı falan gibi iletişime girmeden. Veya yetkiliye QR kodu söyleyip o alsın direk bende o bakkala gidip direk alayım bir yolu acilen bulunsun...

24 Haziran 2023 10:10 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

26 Haziran 2023 14:06

Halen iletişime kimse geçmedi

Gülden
26 Mart 2024 18:02
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
13 Temmuz 2024 16:46
"Olumsuz onlarca mesaja rağmen ilgilendiler sorun çözüldü. Teşekkürler."

Levent
07 Ağustos 2024 13:28
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
03 Eylül 2023 23:37