Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
22 Ağustos 2024 13:23

Algida ile kazan uygulamasında biriktirdiğim puanlar işe yaramıyor artık. Fırsatlar menüsündeki hediyelerin puanları birkaç ay içerisinde yaklaşık 10 katına çıkarıldı ama topladığım puanlar sabit tutuldu. Kazandığım günlük 1 GB internet hediyesi yüklenmedi. Yerine değeri olan puanı yükleriz dediler. Puanda yalan oldu. Sadece günlük 100 MB internet hediyesi kazanmak için bile yaklaşık 300 liralık dondurma yememiz gerekiyor. Birkaç aydır bekledim, artık sabrım taştı. Puanımın da hediyeler yaklaşık 10 katına çıkarılmasını ve 1 GB internet hediyesi yerine iade edilecek 12.000 puanımı da eklemenizi istiyorum.

23 Ağustos 2024 13:35 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Faruk
24 Ağustos 2024 17:57
Algida İle Kazan Mağduriyeti

Şikayetimi ilettikten sonra 50 saat geçtiği halde firmadan arayan olmadı, hâlâ hesabımdaki puanlarımda bir değişiklik yapılmadı, ürünlerden kazanılan puanlar da artırılmadı, bir Magnum dondurma aldım puanı yine aynı 900 puan eklendi

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
10 Haziran 2024 16:00
Algida İle Kazan Uygulamasında Ödül Tercihleri Neden Yetersiz?
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Kazandığım Hediye İnternet Paketleri Silindi, Aylarca Bekletildim

Bahar