Algida İle Kazan Kod Giriş Limiti Hatası

Ramazan
09 Mayıs 2023 07:46

Algida ile kazan uygulamasını kullanıyorum fakat Combo Dondurma almıştım kod çıktı kodu uygulamaya girmeye çalışıyorum sürekli hata veriyor. İki gündür deniyorum fakat kesinlikle olmuyor bir an önce sorununun sebebini öğrenmek istiyorum Umarım öğrenebilirim

09 Mayıs 2023 15:06

Kantin işletmecısıyım. Algida Çubuk ve külah promosyon ürünleri satıyorum. Dondurma satışlarını çocuklara yaptığım için. Promosyon kodlarını girmekte sıkıntı yaşıyoruz. Çünkü çocuklar telefon kullanmadığı için. Kodları onların yerine biz girmek zorunda kalıyoruz. Bu şekilde olunca da. Algida belli bir kota koyuyor. Bu sorundan dolayı. Çocuklara bedava karşılığını veremiyoruz. Yetkililerden kantini işletmecileri için, bedava kod giriş şifrelerindeki limiti kaldırmalarını istiyorum. Yetkililerden bu konuda yardım istiyorum. Kantinler için geçen yılki gibi Algida bakkal uygulamasından bedava kodlarını girerek vermeyi istiyoruz. İyi çalışmalar Algida ailesi.

profile profile
09 Mayıs 2023 09:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

Amil

Kod kullanda kodalrım bitti yenilenmiyor

Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
29 Aralık 2024 13:03
Algida Hediye Kampanyasında Mağduriyet
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
01 Nisan 20:18