Alcatel Mt40x Akıllı Saat 1 Ayda Bozuldu

06 Eylül 2023 09:44

Merhaba 1.5 ay önce Alcatel Mt40x Move Time akıllı çocuk saati aldım daha doğru dürüst kullanamadan (Çünkü okullar açıldığında aktif kullanmak amacıyla alınmıştı) arızalandı. Şarjı bitip kapanan telefon ne bir daha açıldı, şarja takınca da ateş gibi ısındı... Bu kadar yeni bir üründe bu kadar kısa sürede daha kullanılamadan arıza olmasına akıl sır erdirmek mümkün değil. Oysaki kızımın uygun fiyatlı olan akıllı saati var cızırtı yapıyor güzel güzel kullanır diye bunu aldım daha taksitleri ödenmeye yeni başlıyor. İşin komik tarafı bütçemi zorlayıp aldığım telefon 1 ayda bozulmasına rağmen, 350 liraya aldığım kalitesiz telefon yaklaşık 2 yıl olmasına rağmen hala çalışıyor. Saatimizin tamirini değil yenisiyle değiştirilip acil gönderilmesini istiyoruz. Çünkü 4 gün sonra okullar açılacak, bu konuyla ilgili gerekirse sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim ve her mecrada bu şikayeti yazacağım. Alcatel Mt40x akıllı telefon alırsanız bizim gibi mağdur olursunuz...

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Suya Dayanıklı Denilen Akıllı Saatler Havuza Girince Bozuldu, Garanti Kapsamında Tamir Edilmedi

Vedat
08 Temmuz 2025 17:51
suya-dayanikli-denilen-akilli-saatler-havuza-girince-bozuldu-garanti-kapsaminda-tamir-edilmedi-1.jpg

Murat
22 Mart 2024 10:18
KVK Servisin Hataları Yüzünden Saat Çöp Oldu - Alcatel Mt40x KVK

Kadriye
24 Temmuz 2025 02:07
Akıllı Saat Şarjda Eriydi, Mağduriyetim Giderilmiyor!

TCL Akıllı Saat Sorunları Ve IMEI Hayal Kırıklığı

10 Mayıs 2024 23:22
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 10:32