Kaybolan Eşyalar Ve Yanıltıcı Hizmet

16 Aralık 2024 16:49

Merhaba, geçen yıl Türkiye'den Almanya'ya ev taşımacılığı konusunda ilgili firmadan hizmet aldım. Kurumsal bir kimlik altında hizmet verdiğini düşündüğüm için tercih sebebim oldu. Roborock robot süpürgemi, çatal bıçak takımımı ve birkaç eşyamı Almanya tırına yüklemek yerine Belçika tırına yükleyip başka bir müşteriye gönderdiler. Ürünlerimi eksik teslim ettiklerini ifade ettim. Videolara ve görüntülere baktıklarında yaptıkları hatayı kabul etmelerine rağmen, ürünlerimi Belçika'daki müşteriden alacakları vaadiyle 6 ay oyaladılar. Israrlı aramalarıma rağmen düzgün bir muhatap bulamadım. En sonunda robotumu alacaklarını ifade ettiler. Sahibinden uygulamasından ikinci el, çok kötü bir robotun resimlerini göndererek sıfır ürün olduğunu iddia ederek durumu örtbas etmeye çalıştılar. Bunu kabul etmediğimi söylediğimde, adresime tamamen kırılmış bir robotu teslim ederek durumdan kendilerince sıyrıldılar. Kesinlikle hiçbir şekilde telefonlarınızı açmayan, müşteriye yalan söyleyen ve kendi yaptıkları hatayı telafi etmek için bir çaba sarf etmeyen amatör bir zihniyetle yönetilen bir firma. Eşyalarınızın kaybolmasını ve mağdur edilmek istiyorsanız bu firmayı tercih edebilirsiniz.

Alc
Alc

Merhaba Yusuf bey, bize iletilen eşya listesinde robot süpürgenin olmadığının görülmesine rağmen firma tarafından tarafınıza sıfır ürün alınıp teslimatı yapılmıştır. Buna rağmen bu yapılan yorum haksızdır. Firmaya iletilen eşya listesinde robot süpürge olmamasına rağmen tarafınıza mağduriyet yaşamamanız için tedarik etmeye çalıştı. Fotoğrafta eşya listesinde yazılan süpürge normal hortumlu süpürge oda zaten koli içindeydi.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2025 10:34

Yetkisiz Servisle Garanti Hakkım Gasbedildi, Ekstra Ücret Talep Edildi