14 Ağustos 2023 13:23

Doğum gününde yaşadığım sorun iyi niyetli düşüncem ile son buldu. 1 yıl sonra Kardeşimin düğünü için kızıma 2 adet elbise seçtim daha önce yapılan hataları söylediğimde asla böyle sorun olmayacak çok dikkat edileceğini, bu elbiselerin sayfasında çok iyi etkileşim yaratacağını söyledi. Sonuç iyi niyetim müthiş derecede su istimal insanlık hali olur dediğim güne pişmanım. 1 tane siyah 1 tane de beyaz bir elbise seçtim ölçülerimi tam verdim. Ama büyük bir hüsran yaşadım. Elbiselerin verilen tarihten
•6 gün sonra bana teslim edilmesine mi, •Siyah elbisenin 2 beden büyük dikilmesine mi,
•Siyah elbise arka kurdela detayı bir kısmı içine dikilip bir kısmı dışarıdan dikiş yapılmış pis bir görüntüsü vardı (terzim yapıştırma yaparak her iki tarafa aynı görüntüyü verdi çok iyi durdu maalesef yapıştırılması gereken yeri yapıştırmamış bu bayan yapışmayacak yeri yapıştırmış 🤷🏻‍♀️) •Beyaz elbisenin tam aksi dar dikilip çocuğun vücuduna zorla girmesine mi,
•Beyaz elbisenin unutulan tokaları
•Beyaz elbisenin üzerindeki kristal taşların aynı olmayıp araya inci konulup (malzeme kalitesi değiştirmektir bu ) silikon ile yapıştırılmasına (2,5 3 yaşındaki bir çocuk elbisesi taşları yapıştırma yapılmış bu nasıl bir önemsememektedir. Çocuk yere döküldüğünü gördükçe toplamaya başladı zaten taşları fark etmesem alıp ağzına götürse kim verecek hesabını neymiş dikim olunca fiyat değişiyormuş söyledin mi bana dikersem fiyat değişir diye söylesene yapıştırmak nedir ya ) ve kargo açarken daha elbiseyi elime aldığımda pıtır pıtır dökülmesine mi hangisine yanayım sinirden titriyordum çünkü düğüne 2 gün kala ürünleri bana teslim etmişti. Bu saatten sonra ne yapardım endişesi resmen ömrümden ömür aldı. Bunların hepsini yazdım kendisine elbiseleri iade edin paranızı gönderelim denildi. Pardon düğünüme 2 gün kalmış ben nereden elbise bulacağım şaka mısınız.
Bir terzi buldum hemen kızımla gidip elbisedeki sıkıntıları bir şekilde çözdürdüm. Kendim kristal taşlar alıp dikim yaptırdım parası neyse de verdim parasını verip dikim yaptırdığım elbiselerin tekrar parasını verip tadilat ile giyilir hale getirttim. Ütü yapıp elektrik gidecek diye ütü bile basılmamış elbiselere pes.
Bedava diktirdim sanki siyaha 549 TL
Beyaz elbiseye 649 TL üstüne 150 TL kargo bununda üzerine 300 TL tadilat işlerine verdim. Yaşadığım stres ise cabası. Fotoğrafları ekliyorum, tadilat sonrası halinide ekleyeceğim öncesinde göreceksiniz. Siyah elbiseyi sinirden çekmemişim beyazın halini görünüz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Leyla Atelier Tarafından Yaşadığım Mağduriyet

28 Mart 2024 22:07