Başar sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 13:53

Facebook'ta "Giyim Bir" sitesinde reklamı yapılan ve alacağın zaman seni uzun yakalı. Shop diye bir alana yönlendiren mağazadan beğendiğim uzun kollu, yakalı tişörtlerden 4 adet sipariş verdim. Tişörtler 20/11/2024 tarihinde Sürat Kargo tarafından teslim edildi. Kargoyu açtığımda 799TL olarak ödemesini yaptığım siparişin tanıtımını (reklamını) yaptıkları ürünle uzaktan yakından bir alakası olmadığını ve naylon iple üretilmiş 3 adet t-shirt olduğunu gördüm. Paket üzerinde Gönderici firma olarak "akyz lojistik dağıtım kargo taşımacılık turizm hizmetleri ticaret ltd şti." ve "İstanbul Bakırköy/Sakızağacı şubesi tarafından teslimi yapıldığı görülüyor, paket içinde fatura çıkmadı. Tamamen reklam algısıyla insanları maniple etmek ve alakasız ürünler göndererek mağduriyetlere sebep olmaktadır. Paketin üzerinde bir telefon numarası yok herhangi bir muhatap bulamıyoruz. Karşımızda muhatap yok. Sahte işlerle Sürat Kargo bu işin neresinde acaba! İletişim bilgisi istediğimde yasak diyerek vermediler. Bu konuda verdiğim siparişin geri iadesini ve paramın tarafıma iade edilerek mağduriyetimin giderilmesi istiyorum... Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti, şikayet ve ihbar hakkımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

20 Kasım 2024 18:33

25 Kasım 2024 22:49
Yanlış Ürün Gönderimi Ve İletişim Sorunlarıyla Mağduriyet

14 Kasım 2024 20:26
Yanıltıcı Ürün Tanıtımı Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti
Osman sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 20:52
Yanıltıcı Ürün Ve İletişim Sorunları