Akva Yapı Gayrimenkul Yanıltıcı İlan Ve Emlakçı Deneyimi!

15 Ağustos 2024 12:33

Sahibinden uygulamasında, sahibinden ev araştırırken karşıma g*** adlı kullanıcının ev ilanı çıktı. İlanı inceledim ve 'emlakçılar aramasın' diye not eklemişti. Ben de kesin bu sahibindendir diye aradım. Telefonun ucunda adının s*** olduğunu söyleyen bir kadın çıktı. Bu ilan ile ilgili bilgi almak istiyorum, Beylikdüzü'nde olduğunu yazmışsınız, Beylikdüzü'nde mi Esenyurt'ta mı diye sordum. 'Kesinlikle Beylikdüzü'nde beyefendi, ' dedi. 'Bakın, ' dedim, 'ben Sancaktepe'den Beylikdüzü'ne geleceğim, ilan semtiniz doğru mu? ' dedim. 'Doğru, ' dedi. Toplamda dört defa sordum, dördünde de evin Beylikdüzü'nde olduğunu söyledi. 'Evin iskanı var mı? ' dedim, 'Kesinlikle var, ' dedi. Eşim ve çocuğumla yola çıktık, 1.5 saatte Beylikdüzü'ne vardık. 'Sahibinden' demişti, 'biz mimarlık şirketiyiz, ' dedi, emlakçı çıktı. Hem de içeride en az beş altı toplantı masası vardı. Neyse, içeri girdiğimde beni s*** Hanım yerine başka kişiler karşıladı. 's*** Hanım nerede? ' dedim, 'Şu an çalışıyor, ' dediler. Halbuki bir dakika önce dükkanı bulmak için konuşmuştum. Neyse, 'Evin konumu hangi semtte? ' dedim, 'Buraya çok yakın, ' dediler. 'Esenyurt ama çok yakın...' Hay Allahım dedim, dört defa sordum ev Beylikdüzü'nde mi diye, evet dediniz, 1.5 saatlik yoldan geldim insaf dedim, insaf! Site olarak gelmiştim ilana, bu defa bunu sordum evet site dediler. Onca yol geldik bari bakalım dedim. Gittik, bir de ne göreyim, mülteci kampı gibi bir yere götürdüler. Fi Tower diye bir yer aman Allahım içerisi Arap yemekleri kokuyor, koca binada iki asansör var, normalde dört asansör olması lazım, asansörler çok kötü, koridorlar çok kötü. Velhasıl tekrar geri döndüm, akşam trafiğinde tam iki saat sonra eve vardım. Hakkımı helal etmiyorum.

profile profile profile

Akva Yapı Gayrimenkul Yalan Bilgi İle Para Aldılar

19 Şubat 12:51
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Akva Yapı Gayrimenkul Boş Daire Sözüyle Kiracılı Daire Satışı ve Yalan Bilgilendirme

10 Şubat 13:19
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil