Acil Serviste Diyaliz Bekleyişi: Doktor Eksikliği Ve İletişim Sorunları

Acil Serviste Diyaliz Bekleyişi: Doktor Eksikliği Ve İletişim Sorunları
Kamil
24 Aralık 2024 02:312.855

26.12.2024 Pazartesi akşam saat 20.30'da Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Babam M****** Ö***** rahatsızlandı, kendisi diyaliz hastası. Sarı alan verdiler. Gerekli röntgenleri çektiler, 3 kere kan aldılar. Sonra diyalize girmesi lazım dediler, tamam dedik. Aradan 4 saat geçti. 'Neden diyalize almıyorsunuz?' dedik, 'Doktorun onayı lazım' dediler. Doktora ulaşamıyoruz dediler. Biz bekledik, saat 02.01 oldu. Ben taburcu olacağım dedim, adam elime doktorun ismini yazmış, 'Dahiliye Dr. S***** S*****, git şikayet et gardaşım, ben ne yapayım' diyor. Adam piyasada yok, nasıl nöbetçi doktor?

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Babamın Sağlığını Mahveden Hastane Deneyimi

Zeynep
6 Eylül 2024 10:5520.621

29.07.2024 tarihine babamı yüksek ateş ve halsizlik sebebiyle gördüğü kortizon tedavisi için mecburen 9 Eylül Üniversite...

1 Destek

Ümraniye Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Deneyimi

Nagihan
14 Ocak 2025 12:0310.195

14.01.2025 saat 10'a doğru Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gittim. 1 haftayı bulan süredir sürekli ateşleniyorum,...

Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sekreterler Hiç Yerinde Yok!

AksarayÜniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sekreterler Hiç Yerinde Yok!

Arzu
Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ultrason Sırasındaki Uzun Kuyruk

AksarayÜniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ultrason Sırasındaki Uzun Kuyruk

Aşır
Aksaray Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yataklı Servis Leş Gibi Sigara Kokuyor!

AksarayÜniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yataklı Servis Leş Gibi Sigara Kokuyor!

Arzu