Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Ameliyat Olması Gerektiği Halde Geçiştiriyoruz!

30 Ekim 2023 12:18

2019 yılında trafik kazası sonucu hastanenizde tedavi olan kardeşim için yazıyorum. Fethiye'de yaşıyoruz. Kardeşimin ağzındaki platinler iltihap yaptığı için buradaki doktorumuz antibiyotik tedavisi ile kuruttu, sonrasında ameliyat olması gerekiyor dedi. Acil olduğunu söyledi. Buradaki malzeme yetersiz olduğu için burada ameliyat yapamıyoruz dedi. 6 ay önce A. Ü. Hastanesine geldik, plastik cerrahi bölümü de ameliyat dedi. Anestezi yapıldı. Ameliyat için 1 ay içinde arayacaklarını söylediler. Arayan soran yok, hastaneyi aradım, 5 ay geçti. Durumu anlattım, tekrar gelip anestezi olmadı gerekiyor dediler. Geldik, Ekim 9'da anesteziye gerek yok, ameliyat için aramamızı bekleyin dediler. Bugün aradım, herhangi bir arayan yok, acil ameliyat dediler yine çünkü iltihap olduğu için başka yerlere sıçrayabilir. Bugün plastik cerrahi servis bölümünden görüştüğüm bayana anlatıyorum, bana aynı şekilde gelip tekrar anestezi olması gerekiyor diyor. Şehir dışından geliyoruz, geldiğimizde anestezi yapmadılar. Bekleyin dediler. Diyorum ukala ukala aynı şeyleri anlatıyor. Yani, kardeşimin acil ameliyat olması gerekiyor ve bununla ilgili hastane bizi geçiştirmekten başka hiçbir şey yapmıyor. CİMER'e de yazdım. En kısa zamanda bize geri dönüş yapılmasını bekliyoruz. Kardeşime ameliyat olmadığı için, sizin hastanenizden ameliyat sırası gelmediği için bir şey olursa sorumlusu Akdeniz Üniversite Hastanesi. Geri dönüş bekliyoruz.

Kismet
Kismet

Merhabalar öncelikle geçirdiğiniz kazadan dolayı çok geçmiş olsun. Ben hasar danismanıyim. Kazadan sonra tazminat alabildiniz mi

23 Ağustos 2023 17:28