Akaylar Grup Teknik Servis (0850 307 98 18) Art Niyetliler

03 Kasım 2023 07:16

2 gün önce 67 yaşında annemin internetten bulduğu sözde yetkili teknik servisim diye gelen akaylar grup Gaziemir'den h** denen bir adam kombi basınç yükselmesine bağlı su akıtmasından dolayı Bosch yetkili teknik servis olarak evime geldi ne bir servis raporu ne de ne parça değiştirdiğini bilmediğimiz ama 4700 cebine atıp benimle burada piyasadaki gibi yetkili servis değilim ayağıyla yaşından başından erkekliğinden utanmadan yalan konuşup parayı aldı.

Sorun yarım saat sonra devam etmeye başladı. Zaten ben fazla suyu akıtıp basıncı kendimde düşünüyorum. Aradığımızda siz arada suyu boşaltın diye tavsiye de bulunuyor. Ben zaten bunu yapıyorum da sen ne diye geldin o zaman. Bosch 444'lü numarasını aradığımda ne bir arıza kaydı ne de akaylar grup h**'yi bilen yok. Ben servis raporunu mesajla size attım dedi ne bir mesaj ne de bir servis raporu var. Mahkemeye kadar yolu var, ben paramı alacağım. Salak yerine koyan konuşmalar ve ben arayacağım sizi kapatın deyip aramamalar. Her numara bunlarda.

Serap
Serap
03 Kasım 2023 13:27

Gaziemir Akçay Caddesi no:267 olarak internette belirttikleri adresin yerinde yeller esiyor 3 yıl önce kapanmış alttaki Toyota bayisinden bilgi aldım bugün aradığımızda 850 li numaralarını biz size hizmet verdik diyorlar ama sistemlerinde kendileri de bulamadı ne hizmet verdiklerini herhangi bir parça değişimi de yapmadılar 4700 TL yi çöpe atacak durumum yok. Tüketici Hakem Heyeti ve bu ülkenin mahkemeleri bunlar için var ben bunlarla hukuksal mücadelemi başlatacağım

Servisfoni Yanıltıcı Servis Hizmeti Ve Fahiş Fiyatlar!

20 Ocak 2025 22:58

23 Kasım 2023 15:12

16 Ekim 2023 11:26
Ece sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 23:59