Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Anadolu Jet / Altur Turizm Mağduriyeti

Hazal
08 Ağustos 2023 06:22

Sitcom gibi bir buçuk gün Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Altur üçgenindeki büyük mağduriyet İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan 7 Ağustos 2023 Pazartesi saat 20.55 uçağı önce 45 dakika rötarlı geleceği bildirimi geldi. Bu gayet doğal bir durum, daha sonra tabii uçakta gecikmeli inince birbirine bağlı aktarmalı uçuşumuz olan Giresun-Ordu uçağı kaçmış oldu. Yer hizmetleri bir aşağı bir yukarı insanları yönlendirdi. Kimsede net bir bilgi yok olabilir. Doğal olarak ilk kez bu durum yaşanmıyor diyorsunuz ancak sabrınız zorlanana kadar yanlış yönlendirmelere bir aşağı bir yukarı sonra bir de bagaj sorunu deseniz tam bir kaos hali dolayısıyla insanların 00.00'a doğru sabri iyice sınanmış durumdaydı. Her neyse saatler sonra bilgi geliyor. Sabah uçuşumuz ayarlanmış, otel ayarlanmış, sonra canım havayolları mağduriyetimizi düşünmüş olacak ki 05.00'te otelden alınıp İstanbul Havalimanı'na gideceğiz, ayarlamış olduğu Altur'a ait servisteki süper ötesi amcamız Airpods'unu takarken bir kaza atlaması, daha sonra amca dünyayı duymuyor, son sürat araba kullanımı araç hararet uyarısı veriyor. Abimiz son ses şarkıya eşlik ederek keyifle diğer eliyle sodasını yudumluyor, ne trafiği ne biz yolcuları duyuyor, hız desek o biçim kısacası hakikaten can pazarı ve Türkiye'de insan canı önemsiz profesyonellik o biçim ya yazılacak çok şey var ama kısacası yaşanılacak durumunun vahimliğini betimleyecek bir cümle yok. Buraya yazdıktan sonra tabii şu an sağ gidebilirsek havalimanına çünkü havalimanına gittiğimiz servisten yazıyorum bu şikayeti. Çözüm için de mümkünse aramayın kardeşim, çözüm en başta süreçte kalifiyeli bilgili personelle çözülüyor.

İbrahim
01 Temmuz 2023 18:50
Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
22 Haziran 2023 10:19
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
05 Ağustos 2023 14:06
Anadolu Jet 5 Saat Rötarlı İstanbul-Antalya Uçuşu
Anadolu Jet 5 Saat Rötarlı İstanbul-Antalya Uçuşu

Ezgi
19 Haziran 2023 13:57
Anadolu Jet'in Bana Yaşattığı Mağduriyetler!
Azize sonuçtan hiç memnun değil

Azize
01 Eylül 2023 18:37