Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
16 Ağustos 2024 23:11

02.09.2024 - 08.09.2024 tarihleri arasında Airbnb'den bir villa kiraladım. Ödeme esnasında gözüken tutarı onayladım ve ödememi yaptım. Daha sonra ev sahibi, bu tarihlerde buranın fiyatının ödediğimden iki kat daha fazla olacağını söyleyerek iptal etmemi ve bu tutarı ödememi istedi. Kabul etmedim ve şimdi seyahat tarihim geldi. Kontrolleri sağlarken kiraladığım villanın fotoğraflarında temel ihtiyaç olan bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ütü, Wi-Fi vb. Beyaz eşyalar gözüküyordu. Son kontrolleri yaptıktan sonra açıklama kısmında bu eşyaların hiçbirinin olmadığını, sadece villada havuz ve mangal eşyaları olduğunu öğrendim. Bu durumla ilgili müşteri destek hattıyla görüştüm ama maalesef anlaşamadık. Hem dil bakımından hem de orada yazılan neyse odur dediler. Ancak görsel olarak yanıltıcı görseller var. Ev sahibiyle ilgili işlem yapılmalı ya da bu görseldeki imkanlar sağlanmalı dememe rağmen yardımcı olamadılar. Airbnb gibi ulusal bir uygulamada gerçekten yanıltıcı görsellerle ev sahibine kapı açabiliyor. Bu tarz durumlarda misafir olarak verilen parayla alınan hizmet bir değil. Yasal olarak gerekeni yapacağım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2024 21:13
Airbnb Ev Sahibi Ödememi 3 Aydır Yapmıyor
Airbnb Ev Sahibi Ödememi 3 Aydır Yapmıyor

Hatice
29 Kasım 2024 23:55

Cennet
18 Aralık 2024 00:49
Airbnb'nin Haksız İptali Ve Para Cezası Mağduriyeti
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 00:18
Airbnb Müşteri Desteği Ve İptale Zorlanan Rezervasyon.

Airbnb Rezervasyon İptali Ve Hesap Sorunu

Dilara