Airbnb Fevziye Mahallesi Kiralık Evde Yaşanan Sorunlar!

01 Eylül 2023 10:18

Önceki yorumlara bakınca sanırım 1-2 gecede bazı şeyler fark edilmiyor, biz 10 gece kiraladık. Bu kadar kötü bir işletme tarzı görmedim. Ev sahibi de çalışanları da terbiyesiz, saygısız, insanlar. Müşteriye hizmet için değil, biz size bir Nimet sunduk, siz de değerini bilin zihniyetinde.

Evle ilgilenen a**isimli şahıs son akşam saat 8'de gelip havuzun ışığını kapattı, havuz 24 saat açık yazmasına rağmen "havuza 9'dan sonra girilmeyecek kapattım, ben öyle istiyorum. Yarın en geç 10'da evi boşaltın, temizlik yapacağız" dedi. İnternette çıkış saati 12 yazdığını söyleyince, "ev sahibini arıyorum istesem sizi şimdi bile 1 saat içinde çıkartırım, bak burda ailen, çocuğun var başına iş açma" diye bir de tehdit etti.

Ev sahibi de "evi çok ucuza veriyoruz, o yüzden evi istediğiniz gibi kullanamazsınız, bu fiyata " dedi. Huzurumuzu kaçırmamak için gece 12'de evi terk etmek zorunda kaldık. Burası da tatil beldesi değil, köy içinde bir ev. Köyde taze sebze, meyve, yumurta, süt düşünmeyin, sadece 1 market ve A101 var, eve mesafesi 750m. Havuz arılarla dolu, 3 defa arı soktu. Bahçe ilaçlama yapılmadığı için, çimlerde ayaklarınızı karıncalar ısırıyor. Veranda da karasinek dolu ve her yerimiz baş parmak büyüklüğünde ısırıklarla doldu. Sinek losyonu, sinek ilacı, likit fayda etmedi.

Salonda klima yok belirli saatler dışında çok sıcak oluyor. Televizyonda sadece iptv var, son 4 gün internet çekmedi, bırakın TV seyretmeyi, telefondaki basit uygulamalar bile açılmadı. Ev sahibi şehir dışında evle ilgilenemediğinden çalışanlara muhtaç olduğunu açıkça belirtiyor.

Onlar da aldıkları cesaretle telefonlara cevap vermiyorlar, açtıklarında ise bir yer sorduğumuzda "Google'a yazın çıkar" diyorlar, Vileda, tava, toz bezi, cezve yok, vantilatör yok diyoruz "sadece normal bir evde olması gereken eşyalar var" deniyor. İlk 2 gece havuz ve bahçe aydınlatmalarını açmaya geldiler. 5-6 gün boyunca da burada değillermiş ve telefonları da çekmiyormuş.

8 gece boyunca havuzun rutubetli motor bölümüne girip, kendim açıp kapadım. Ev sahibine mesaj attım, evin çalışanlarının işini yapmadığına takılmadı, siz açıp kapatın ama elektriği dikkatli kullanırsanız sevinirim dedi. Evin giderleri fiyata dahil olduğunu bildiğimiz halde yine de kendi evimizmiş gibi davranıp kendi evimizdeymiş gibi tüketim yapıyoruz ama "biz acemiyiz ama karışmayın bizim masraflarımızı azaltın" düşüncesindeler.

08 Eylül 2023 21:09

Bahsettiğim yer airbnb sitesinde Muğla F**ye Mahallesinde e** p** isimli şahsa ait havuzlu, kiralık taş ev ilanına aittir. Değerlendirmeme verdiği cevap da ev sahibinin seviyesini gösteriyor. Biz çıkış yaptıktan sonra bazı tekstil ürünlerinin bulunamadığını belirtmiş. Evde tekstil ürünü olarak sadece masa örtüsü, perde ve yatak takımları vardı. Temizlikçi beni tehdit ettiği ve ev sahibi de eşime telefonda hakaret ettiği sırada yatak takımları çamaşır makinesinde yıkanıyordu. Tabi alelacele kovulduğumuz için üst kattaki yatak takımlarını da alt kattaki yatak odasının gardırobuna katlayıp koymuştuk. Hatta çıkmadan önce bulaşıkları bile yıkayıp çıktık. Temizlikçiler işlerini yapmak yerine hadlerini aşıp ne kadar basit ve ucuz olduklarını göstermişler. Ev sahibi de beni haklı çıkarıp çalışanların ağzıyla iş yaparak seviyesizce iftira atıp 'kul hakkına giriyor'. Ama hem bu dünyada hem öbür dünyada o gecenin hesabını verecek. Her ne kadar ses kaydı delil olmasa da temizlikçinin bana söylediği cümleler net bir şekilde duyuluyor. Ev sahibinin telefonda yaptığı hakaretler de resmi kurumların görüşme kaydını çıkarttığı zaman kimin seviyeli olup olmadığı ortaya çıkacaktır.

Kiralık Villada Eksiklikler Ve Ev Sahibi Davranışı

Alperen
26 Temmuz 2025 12:42
kiralik-villada-eksiklikler-ve-ev-sahibi-davranisi-1.jpg
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Nurcan
30 Temmuz 2023 19:09
Berre sonuçtan çok memnun

Berre
10 Haziran 2023 12:41
"Sorunumuz çözülerek ücret iademiz yapıldı, airbnb firmasına teşekkür ediyoruz."
Villa Masal Evi'nden Kovulduk! Airbnb Hakkımızı Savunmadı
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
27 Haziran 2023 00:09