İrem sonuçtan hiç memnun değil

Airbnb Ev Sahibi Tarafından Mağduriyet Ve Tazminat İstenmesi

25 Temmuz 2023 15:36

Airbnb ile 4 gece kaldığımız evde ev sahibi tarafından çok mağdur edildik. İlk gün evde duş dahi alamadık, banyoda eski kiracılardan kalma iç çamaşırları vardı.

İlk gecemizde ev sahibinin anahtarları doğru teslim etmemesinden dolayı 5 kız gece 2'de kapıda kaldık. Mutfak eşyaları çok kirliydi yıkama amacıyla hepsini bulaşık makinesine dizdikten sonra makinenin çalışmadığını fark ettik.

Çamaşırlık kırıktı, bahçe sandalyesi kırıktı. Önceki kiracıların kırıp salona bıraktığı yatak odası panjurunu ve ayrıca belirttiğim kırık, bozuk olan eşyaların sorumlusunu biz olarak gösterip 16 bin lira tazminat talep etti ev sahibi.

Bu yanlış davranışın düzeltilmesini ve ilgilenilmesini talep ediyorum. Airbnb'ye yakışmayan bir ev sahibi. ( Bodrum gümüşlük tatil Belen sitesi y** hanım)

Aysenur

Tamamdır çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Aysenur

Merhabalar, şu an benzer bir durumla karşılaşıyorum. Sizin bu olayınız nasıl sonuçlandı acaba?

İrem

Merhaba, airbnb üzerinden karlılıkla şikayetlerde bulunarak devam edildi bir süre. Bu sürede tazminat 16 binden 9 bine düşürüldü site tarafından. Ardından siteye kayıtlı kartımızı iptal ettik ödeme alınamadı ve sanıyorum ki 1-2 ay içinde dosya kendi kendine kapandı.

Fatmanur
13 Temmuz 2023 00:35

Airbnb Usulsüz Hasar Talebi

Miray
11 Temmuz 2023 15:25
Airbnb Usulsüz Hasar Talebi
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Selen
22 Temmuz 2023 13:26