Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Air Arabia Huzursuz Uçuş Deneyimi

20 Ocak 2024 18:26

Fas turu dönüşünde Air Arabia ile Casablanca'dan İstanbul'a geldik. Faslı birkaç genç kız bütün uçuş boyunca çok gürültü yaptılar. Genel olarak da uçak oldukça gürültülüydü. Bu kızlar için hostesten sessiz olmaları konusunda uyarılmasını rica ettik. Uyarımızı duyan kızlar daha da fazla gürültü yapmaya başladılar. Anladığımız kadarıyla hostesler ve diğer insanlar da onları tanıyordu. Hostesler, onları uyarmak yerine teselli etme yoluna gittiler. Yabancı olduğumuzu anladıklarında İngilizce dışında bir dilde hakaretler ve küfürler savurarak sürekli bize bakıp bağırdılar. Hostesler ise asla müdahale etmedi. Sesli bir şekilde telefondan film izleyenler, kulaklıksız müzik açıp dinleyenler vardı. 5 saatlik yolculukta ışıklar hiç kısılmadı, sürekli olarak tezgah marketleri dolaşıldı. Çok kötü bir yolculuktu. Bu arada gidişte kabinde taşınan bagajımız, dönüşte boyut olarak büyük bulundu. Halbuki gidişte hem tartılmış hem de ölçülmüştü bagaj. Dönüşte nasıl kabin için uygun olamaz ve daha tartılmadan bu karar verilir anlamış değilim. Tatil Sepeti'ni de suçluyorum, çünkü Air Arabia ile çalışıyorlar. Bir daha ülkemize ait firmalarla uçmayı ve turları tercih edeceğim.

Air Arabia Hava Yolları Rötar Ve Kabin Görevlileri Sorunu

Air Arabia Aynı Valizle Farklı Havalimanlarında Farklı Uygulama Sorunu

Ahmet
23 Temmuz 16:41
Air Arabia Aynı Valizle Farklı Havalimanlarında Farklı Uygulama Sorunu
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Air Arabia'nın Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yaratıyor

Ebru