15 Mart 2024 01:193.007

Montessori Fabric, montessorifabrikasi.com, The Woody Mobilya ve en son sipariş verirken adı Montessori Yatak Atölyesi olan firmadan 25 Şubat 2024 tarihinde sipariş geçtim, 13 Mart'ta teslim edildi. İç yatak dahil istemiştim. Ürünün iç yatağı kir içinde, dışı da kırık geldi. Hamile olduğum için eğilip kontrol edemediğimden, akşam eşim fark etti. Mesaj atıyorum ancak kesinlikle dönüş alamıyorum. Firmaya dair tek bir bilgiye sahip olmadığım için maalesef şikayette bulunamıyorum. Dönüş yapabilecek ve firmayla alakalı bilgi sahibi olan biri varsa çok sevinirim.

12 Haziran 2024 04:51

Bu firma Instagram kullanıcı adını değiştirip değiştirip böyle mağdur ediyor demek ki. Şu an adı @montessoriuretimatolyesi bizi de mağdur etti sonra engelledi

Ücretimi İade Etmiyor

25 Nisan 2024 15:55957

Mevcut adıyla "Montessoriyatakatolyesi" olan, hesaptaki telefon numarasından arayınca The Woody Mobilya denen, defalarca...

Ücretimi İade Etmiyor
3 Yorum

montessoriuretimatolyesi (Instagram) Montessoriuretimatolyesi'nden Aldığım Bebek Yatağı Tam Bir Hayal Kırıklığı!

30 Haziran 2024 01:56774

Montessoriuretimatolyesi şirketinden siparişini verdiğim ürün 24 gün sonra teslim oldu. Teslim edilirken evde benim olma...

2 Yorum

Woody Montessori Mobilya Alışverişinde Yaşanan Mağduriyet

26 Şubat 2024 12:413.051

The Woody Mobilya eski Instagram kullanıcı adı Montessori Fabric, yeni kullanıcı adı Montessoriyatakatolyesi olan firmad...

2 Destek1 Yorum

@Ahsapmontessoriyatak Sağlam Değil!

@Ahsapmontessoriyatak Sağlam Değil!

İkranur
Kozalak Mobilya (Instagram: Montessoriuretimatolyesi) Kırık Ve Yırtık Gelen Yatak!

Kozalak Mobilya(Instagram: Montessoriuretimatolyesi) Kırık Ve Yırtık Gelen Yatak!

Melis