Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Ahbap Derneği Engelli Aile İçin Belirsiz Konut Başvurusu

13 Kasım 2024 12:39

Benim kardeşim ve annem engelli. Malatya Battalgazi konut başvurusu yapmıştım ama hiçbir sonuç yok ve evler teslim edildi diye haberler var, doğruluğunu bilmiyorum. Ahbap iletişim sayfalarına da hiç ulaşamıyorum. Bana bilgi verin. Lütfen bize yardım edin. Bu kışta mı konteynerde üşüyecekler.

01 Ocak 22:37

Kaç ay oldu kura çekildi hala bir sonuç yok çıktı mı yoksa bu bir reklammi hiçbir ilgiliye de ulaşamıyoruz. Neden bu ilgisiz kalma anlamadım. İnsanlar bir ümittir bekliyorlar ama yok. Çıkan var mı gerçekten buradan yazabilirlerse sevinirim... Teşekkür ederim

14 Kasım 2024 23:31

Bana hala dönüş yapılmadı ahbap sitelerine ulaşamıyorum neden. Engelli konut başvurusu yaptım ve hiçbir sonuç yok hatta imkansız derecesinde ulaşacak iletişim kuracak kimse de yok lütfen bir cevap alırsam iyi olur ailem hasta ve bir umut sizlerden güzel haber bekliyoruz

30 Ocak 16:42 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba, Ahbap evlerinin hak sahiplerine dağıtımı için Ahbap'ın resmi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz. En kısa sürede konu ile ilgili açıklama yapılacaktır. Sevgiler.

Meryem
27 Şubat 22:02

Hala bekliyoruz bir sonuç yok dalga geçiyorsunuz herhalde

Meryem
27 Şubat 22:04

Kaç ay olmuş bilindik standart cevap yazıyorsunuz ya burda insanlar bir umut bekliyor sizin yaptığınız ha şu ha bu. Nedir buya. Bu fırsatı size vermişler yardım edesiniz diye. Ama yok sonuç

29 Temmuz 2024 04:51

25 Nisan 16:18

11 Şubat 2024 15:23
Emel sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 12:17