Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Bu Adam Denetlenmeli

05 Temmuz 2023 10:00

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Dermatoloji bölümü doktoru Galip Şahin isimli doktordan şikayetçiyim. İnsanlar oraya derdine derman bulmak için gidiyor. Hiç muayene etmiyor. Rahatsızlığı soruyor sorduğu halde dinlemiyor. Üslubu davranış şekli çok yanlış.

Rumeysa
Rumeysa

Ben değil yüzlerce kişi şikayetçi bundan eminim ben devlet hastanesinde 9 ay staj yaptım yoğun bakım palyatif vs. Kardeşimin saç kran tedavisi için galip şahin cildiye doktoruna götürdük palyatifte hastalara kullandığımız nemlendirici etkili krem var hastalar yatalak olduğu için kızarık bölgelere sürülür bir yüz için olan bir de vücut için olanı vardır saç kran tedavisinde bunun kullanılmayacağını genel anlamda herkes bilir diyelim ki rahatlatmak için verdi hem vücut hem de yüz için olanı vermiş ayrıca direkt kullanması için ise hiçbir krem ilaç vermemiş diyeceklerim bu kadar orada fazlalıksınız galip bey.

Halil
Halil

Bugün İlk Defa Muayeneye Gittim Çok Mütevazi Ve Güzel Bir İnsan Çok Güzel Karşıladı Şikayetlerimi Dinledi Ve El Ve Göz İle Muayene Etti İlaçlarımı Yazdıktan Sonra Geçmiş Olsun Diyerek Beni Uğurladı. Kesinlikle İyi Bir Doktor

Berat
Berat

Katılıyorum kesinlikle öyle bu adamı gerekli merci ve makamlara herkesin şikayet etmesi lazım işini sevmiyorsa bıraksın gitsin evinde otursun

Sema
Sema

Afyonkarahisar devlet Hastanesi cildiye bölümü doktoru galip sahin insanlıktan daha hastalarla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen bir şahıs. Doktor olup daha insan gibi konuşmayı ögrenememis. Ki muayene olma gereği bile yok