12 Aralık 2023 02:27

Koçtaş uygulaması ile Adore firmasından yönetici koltuğu sipariş verdim, demonte olarak teslim edildi. Doğal olarak kurulumunu yaptık ve oturdum ve kısa bir sürede bile oturuş pozisyonu rahatsız ediciydi ve uzun süre oturup çalıştığımı düşündüğüm zaman nasıl rahatsız eder tahmin edemiyorum.
04 11.2023Tarihinde sipariş verdim 15.11.2023 tarihinde teslim edildi. İadesini geç olmaması için önce telefon ile 16.11.2023 tarihinde sonra uygulamadan 18.11.2023 tarihinde oluşturdum. Fakat iade talebim çok saçma bir gerekçe ile reddedildi. Kurulum yapıldığı için iade kabul edilmedi. Ürün mağazada denenmiş bizzat test edilmiş bir ürün değil, ayrıca ürünü kurmadan oturuş şekli rahat ya da rahatsız nasıl öğrenilebilinir? İnternetten alınan uygun fiyatlı bir ürün bile iadesi kabul edilirken yaklaşık 5000₺ değerinde bir ürün nasıl iadesi kabul edilmez. Fiyatına göre kullanışlı bir ürün değil. Aynı anda çalışma masası da sipariş verdim, o ürün sorunsuz gayet iyi, memnunum firması farklı. Ama yönetici koltuğundan memnun kalmadım bir tüketici olarak hakkımı kullanmak istiyorum, evde öylece duruyor. Kutusu ve faturası konuyla ilgili acil mantıklı cevap ve iade talebi onayı için yardım lütfen.

15 Aralık 2023 14:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür eder, yaşamış olduğunuz sıkıntı için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Başvurunuz değerlendirme sürecine alınmış olup, kısa süre içerisinde ilgili birim yetkililerimiz tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Adore Mobilya Ürünün İade Ve Değişim Şansının Olmaması

20 Aralık 2023 16:06
Eren sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 16:40
Zülal sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2023 15:04
Serkan sonuçtan memnun

08 Mart 2025 16:28
"Mağaza çalışanı Murat beye çok teşekkür ederim yardımcı olduğu için."
Ersin sonuçtan çok memnun

12 Mayıs 2025 10:46