Sefai sonuçtan çok memnun

26 Kasım 2023 17:42
Sefai'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimi anında ilgi göstermelerine çok teşekkürler ederim. Memnun kaldım”

2010 yılında dubleks ev aldım müteahhide kaliteli diye kapı ve pencereleri Adopen marka taktırdık. İlk zamanlarda sorun yoktu. Kapı ve pencere fitillerinin tamamı çürüdü pencere camlarını silerken patır patır cam fitilleri elimize geliyor. Yağmur yağdığında sanki derme çatma ev gibi bütün camlardan içeriye sular geliyor. Bu sular neticesinde cam kasalarının kenarlarındaki alçılar suyu emerek hamur gibi oluyor internetten araştırdığımda bir yetkili servis kullanıcıya o yıllarda üretilen fitillerde ham madde sorunu olduğunu bildirmiş. Fitilleri değiştirmek için usta ve fitil temini için Adopen yetkililerinden yardım ve destek bekliyorum.

28 Kasım 2023 08:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz.

29 Kasım 2023 09:23

Adopen den Dogan Bey benimle iletişime geçti, yardim dolayı kendilerine teşekkür ederim.

29 Kasım 2023 14:12

Şikayetimi anında ilgi göstermelerine çok teşekkürler ederim. Memnun kaldım

Yaşar sonuçtan çok memnun

Yaşar
19 Kasım 2023 21:17
"Dün gece şikayeti girmeme rağmen sabah erkenden firma yetkilisi resul bey iletişime geçti. Konuyu dinledi. Uzun zaman geçmesinden dolayı deformenin normal olduğunu söylemesine rağmen müşteri memnuniyeti açısından yeni lastik fitillerin değişimi için adresime kargolanacağı bilgisini verdi. Adopen'e markasının arkasında durmasından ve Resul beye ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Bu zamanda ürününün arkasında duran firma bulmak zor. Saygılarımla"
Burcu sonuçtan memnun

Burcu
28 Aralık 2023 11:09
"Marka kısa sürede bizimle iletişime geçti arayan beyefendi oldukça ilgiliydi fitilleri yolladılar umarım değişim olunca sorun çözülür. Teşekkürler..."
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
19 Kasım 2023 15:17
"Teşekkürler"
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
02 Mayıs 2024 10:50
"Şikayetimin bu kadar hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağını hiç düşünmemiştim. Hemen görüşme sağlandı. Adopen' den Resul bey ile görüşerek sorunun çözümü için yapılması gerekenler konusunda konuştuk. İlgi ve alakasından dolayı Resul bey' e ayrıca firmanın ürününün arkasında olmasından dolayı Adopen' e teşekkür ederim."
Özer sonuçtan çok memnun

Özer