26 Haziran 2024 22:30

Adipo extreme isimli iştah kesen kırmızı tableti aç karnına içtikten sonra uyuşma, bayılma hissi ve mide bulantısı ile istifra ettim. Sabahtan beri bayılacak haldeyim ve kutunun dışında yeşil çay, kafein, kalsiyum ve magnezyum içerik olarak belirtilse de içinden çıkan kağıtta kolloidal anhidroz silika gibi maddeler yazıyor. Aç karnına bu yan etkilerin olabileceğini yorumlardan okudum ama açıkçası tok karnına içmeye cesaret edemiyorum.

Yorumlar (6)

Esma
Esma

Arkadaşlar düzenli olarak olmasa da bütün bir kutuyu 5 ay içinde bitirdim tok karnına içince etkileri bir tık daha azdı ama aç iken içince gerçekten uykusuzluk ellerde titreme kalp çarpıntısı boğaz kuruluğu bayılma hissi özellikle uykusuzluk gibi bir sürü şey yaşadım sporla beraber hızlı kilo verimi için satın almıştım yam etkilerine rağmen gerçekten kullanmaya devam etmek istiyorsanız kullandıktan sonra arada bir kendinize yemek yemeyi bir şeyler ağzınıza atmayı unutmayın çünkü iştahınızı gerçekten öyle bir kesiyor ki açlıktan gözünüz kararıp bayılmaya kadar bile gidebilirsiniz özellikle de herhangi bir sağlık sorununuz varsa kullanmanızın doğru olmadığını düşünüyorum bunun dışında ruhunuza bile zararları olduğunu söyleyebilirim kullandıktan sonra sürekli gözlerimin dalması odak problemi ellerimin titremesi nefesimin daralması gibi şeyler sayabilirim kısacası bu işler kolay yöntemden gideyim kendimde bir şeyleri çabasız değiştireyim demeyin kendinize bir şeyler katın bedeninize bunu yapmayın

Merhaba ilacı nereden satın alabilirim

Hatice
Hatice

Bol su içmeniz, lazımdı bende çok su işiyorum etkisi azalıyor bu şekilde kilo verdiriyor fakat bu ilaç Almanya'da üretim deniliyor araştırdım Almanya'da bir yerde satışta yok

İpek
İpek

Bende de aynısı oldu. Çarpıntı, mide bulantısı, ağızda acı tad. Gecelerce gözümü kırpmadım. Konsantrayon bozukluğu. Sonunda böbreklerimi mahvetti.

Melahat
Melahat

1 aydır bende kullanıyorum ama bana tavsiye edilen şekil aç karnına değil tok karnına ve kahvaltıdan bir saat sonra ayrıca ben tam kapsül içmeye cesaret edemediğim için günlük yarım içiyorum tozunu ikiye bölüp suya karıştırıp içiyorum. Buna rağmen benden de mide bulantısı ve halsizlik uykum problemleri yapıyor tansiyonum normalde zaten düşük daha da düşürüyor ve baş dönmesini yapıyor.

Melisa
Melisa

Siz nereden almıştınız ilacı?

Adipo Plus Extreme Yan Etkileri

31 Mart 2024 14:07
Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Kilo Veremediğim Gibi Sağlığım Bozuldu, Paramı Da İade Etmiyorlar!

02 Mayıs 2025 22:38
Nezahat sonuçtan hiç memnun değil

Nezahat
02 Eylül 2024 09:47