Adil'e Sor Ödediğim Sorunun Cevabı İçin 'anlamadım, Tekrar Yazın' Yanıtı

29 Ağustos 2023 19:26

A**** sor uygulaması feci halde sıkıntılı ve mağdur edici bir uygulama. Resmen şaka gibi, 2 gün bekledim, parasını ödeyip soru sordum. Mail attım vs. Sonunda cevap geldi. Ne olsa beğenirsiniz: mesajımın anlaşılmadığı, düzgün yazarsam cevap verileceği yazılmış ve de son derece kaba bir üslupla. ( Adam gibi yazın Türkçe yazın okumaya çalışmak zorunda değilim vs) üstelik karakter sınırlaması var ve sığdırmaya çalışıyoruz bunu yaparken de bazı sesli harfleri yazmadan yazmaya çalışıyoruz. O harfleri anlamak zorunda değilim yazılmış. Olabilir ancak paramız ne oldu. Ücretsiz bir uygulama değil bu. Böyle cevap veremezsiniz. Okuyamadıysanız da ya çözüm gösterilir tekrar yazın ücret ödemeden gibi yahut para iadesi olur. Zira ben şu an bir ücret ödedim ama hizmet alamadım. Burada resmen edimi ifa etmeme durumu var. Bu iyi niyeti suistimal ve kötü niyetten başka bir şey değil. Zerre kadar güvenim kalmadı. Şahsın ismine güvenerek yazmıştım ancak ne isme ne uygulamaya güvenim kalmadı. Kimseye tavsiye edecek güvenim kalmadı, güvenim zedelendi. Zaman ve nakit kaybı. Sinir bozukluğunuz ile kalıyorsunuz.

08 Eylül 2023 16:22

25 Ağustos 2023 17:02