Beril sonuçtan hiç memnun değil

Beril
18 Eylül 2024 21:41

Adidas uygulaması üzerinden sipariş verilen ürünler defolu gönderiliyor! Adidas uygulaması üzerinden verdiğim samba w model ayakkabı ilk siparişimde defolu geldi renkler birbirinden farklıydı. İndirim kuponuyla aldığım bu ürünü değiştirmek istedim çünkü hatalı gelen ürünün sorumlusu ben değildim. Bir kontrol aşaması olmadan mı bu ürünler gönderiliyor? Değişim olmadığı için iade etmem gerektiğini söylediler ve müşteri memnuniyeti için bana bir kupon tanımladılar. Bu kuponla aynı ürünü almak istediğimde hata aldım tekrar müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Ancak verilen kuponun bu model için geçerli olmadığını söylediler. Ben de o zaman daha fazla mağdur oluyorum çünkü hem tekrar aynı ayakkabıyı sipariş vereceğim hem de daha pahalıya alacağım diye belirttim ancak hiç kimse yardımcı olmadı. Dedikleri gibi ayakkabıyı iade Edip yeniden aynı ayakkabıyı sipariş verdim. Ayakkabı bugün elime ulaştı ve yine aynı renk problemi var. Bugün bir mağazaya gidip mağazada mı bu şekilde diye kontrol ettim ama tabii ki değil. Şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım? Aynı ürünü tekrar sipariş verip üçüncü defa defolu ürün alma mı önerir müşteri hizmetleriniz? Siz sormadan ben söyleyeyim evet öyle. Ne yazık ki Türkiye distribütöründe böyle ciddi sıkıntılar olması kimsenin umurunda değil.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
05 Şubat 2025 10:26
Adidas'tan Üst Üste Defolu Ürün Şoku
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
10 Mayıs 2024 15:38
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Nuray
05 Ocak 2025 23:19

Sadullah
23 Ekim 2023 19:58
Hale sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2025 13:17

adidas Kategorileri