Alican sonuçtan hiç memnun değil

Franchise Karmaşası Ve İade Sorunu

Alican
08 Kasım 2024 08:31

Adidas Avcılar Pelikan AVM şubesinden spor bir ayakkabı aldım. Birkaç kullanmadan ayakkabıda sorun oluştu. Forum İstanbul Adidas şubesine gittiğimde ayakkabıyı iade/değişim yapmak istedim ancak bana siz ayakkabıyı franchise şubeden aldınız yalnızca o şube işlem yapabilir dediler. Gerçekten şok oldum. Başka bir AVM ve Adidas'ın kendi mağazası dedim ama işlem yapmadılar. Satılırken bana burası franchise diyen olmadı belki ben başka yere başka şehre taşındım illa size mi getirmek zorundayım. Sonra işi gücü bıraktım Avcılara gittim siz bana satarken neden bilgilendirme yapmıyorsunuz dedim siz sormadınız dediler. Yetkili kişiyle görüştüm yine aynı üslup sizin sormanız ya da bilmeniz gerekir dedi. Yahu ben AVM de adidas mağazasına girip ürün alıyorum ne bileyim asıl satıcı mı orijinal şube mi franchise mi nereden aklıma gelsinde sorayım. Daha sonra ürünü de incelemeye gönderdiler. Üründe bariz sorunlar olmasına rağmen de değişim de yapmadılar. Bir de beni o kadar Avcılara git gel git gel yaptırdılar.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
24 Haziran 2024 22:33
Trabzon Forum Adidas Sorumsuzluğu
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
05 Nisan 2025 00:45
Adidas Ayakkabıda 4 Günde Deformasyon Şoku!
Adidas Ayakkabıda 4 Günde Deformasyon Şoku!
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Sercan
22 Kasım 2023 22:56