Amıra sonuçtan hiç memnun değil

Adana Şehir Hastanesi Ulaşılamayan Birim Telefona Kimse Bakmıyor

08 Ocak 2024 16:24

Sayın Yetkililer,

Adana Şehir Hastanesi sağlık kurulu birimine ulaşma çabalarım sonuçsuz kalmaktadır. Birçok defa aramama rağmen telefonlara kimse cevap vermemektedir. Sürekli aktarılmama rağmen hiçbir yetkiliyle iletişim kuramıyorum. Bu durumun nedeni nedir, çalışan var mıdır, neden telefonlar açılmıyor ve sürekli aktarılıyorum?

Şikayet biriminden aldığım dahili numaralar da çözüm olmamıştır. Verilen numaralardan biri hiç açılmamakta, diğer numarada ise ilgili birimde kimse bulunmamaktadır. Bu durumda, sağlık kurulu birimine ulaşmak mümkün değilken, neden bu numaralar verilmekte ve neden işleme geçmemektedir?

Bu durumun düzeltilmesini ve sağlık kurulu birimine kolayca ulaşabilme imkanının sağlanmasını talep ediyorum. Ayrıca, bu sorunun tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını rica ederim.

Saygılarımla,

Ali

Adana Şehir Hastanesi 31.12.2024 sağlık heyet kurulu salonuna girdim raporunuz tamam dediler gidebilirsiniz sordum rapor sonuçlarını nasıl öğrenebilirim cep telefonunuza masaj gelecek mesaj geldikten sonra e devletten rapor sonuçlarını öğrenebilirsiniz dediler. 3 ay oldu cep telefonuma mesaj gelmedi w devletten sağlık kurulu heyet rapor kayıt yok gözüküyor sonuçlar yok Adana şehir hastanesine telefon açıyorum sürekli telefonu aktarıyoruz diyorlar cevap veren yok sürekli telefonu meşgule alıyorlar 1 ay veya en fazla 2 ay içinde sonuçlanması gereken heyet sağlık kurulu rapor neden sonuçlanmıyor 3 ay oldu rapor sonucu yok

Cumali
16 Mayıs 16:07

Adana Şehir Hastanesi Sağlık Kurullarına Telefon İle Ulaşılamıyor

Nihal
26 Nisan 2024 23:12
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
02 Ekim 2023 14:13
Adana Şehir Hastanesi Ultrason Birimi Telefonlarını Açmıyor.