Şiran Adliyesi Tarafından Mağdur Ediliyorum

06 Mart 2024 13:59

Gümüşhane Şiran İlçesi'nde Asliye Hukuk Mahkemesi'nde velayet davam görülmektedir. İkinci velayet davasından beş ay geçtikten sonra elime yeni bir tebligat ulaştı. Ondan önce bu konuda hiçbir tebligat almadım. Aksaray'da ikamet etmekteyim. Şikayet etmek için ısrar ettiğimde ilk defa geçen hafta elime bir tebligat ulaştı. UYAP'ta vatandaş olarak çoğu dosyayı göremiyorum. Telefonla bilgi istediğimde, bilgi verilemeyeceği söylenerek telefon kapatılıyor. Asılsız iddialarla karar verildiği kanaatindeyim. Güvenlik nedeniyle Şiran'a gidemiyorum ve orada bulunduğum sürece davamı kaç kez talep ettiğimi belirtmek istiyorum. Şiran'daki bilirkişi, karşı taraf ile aynı köyden olduğu için mahkemede sunulmayan eylemleri bile dile getiriyor. Şiran Adliyesi ve telefonlara bakan görevlilerden şikayetçiyim ve mağdur olduğumu düşünüyorum. Velayet davasında 'baba istediği zaman çocuğu alabilir' denildiği için elimdeki kanıtlarla hareket edemiyorum. Bebeğim henüz bir-bir buçuk aylıkken bu adaletsizlik yüzünden şu anda ondan ayrıyım.

Adalet Bakanlığı Yorulduk! Yardım Edin!

01 Nisan 2024 21:43

Adalet Bakanlığı Davada Usulsüzlük Yapılıyor!

11 Mayıs 2024 00:20

Adalet Bakanlığı Kategorileri