Adalet Bakanlığı E Görüş Hata Veriyor

25 Mayıs 2024 00:03

E-Görüş hata veriyor. Görüntülü konuşma yapamıyoruz, hata kodu 0002 diyor. Bu konuda nasıl yardım alabilirim? Konya e Tipi Cezaevi'ni aramalıyım, yani nereyi aramalıyım? Kardeşimle görüşme yapabilmek için her gün telefon başında resmen nöbet tutuyoruz. Bilgilerinize arz ederim.

Kayra
Kayra

Nasıl çözdünüz acaba sorunu bende de hata kodu request blocked exceeded request limit çıkıyor günlerdir ne yaptıysam düzelmiyor

Yonca
Yonca

E görüş kaydınızı yaptıktan sonra hemen gelen kodu girmeyin 20 saniye falan bekleyin ondan sonra girin oluyor. Benimde öyle hata veriyordu ama 20 saniye bekledikten sonra hemen oldu şimdi yapın olacak

Dila
Dila
Şikayeti Çözüldü

Merhaba e0002 sistemsel bir hata dır. Sizinle alakalı bir durum değildir. Ceza evinde ki sistem arızalı eşim beni arayamadığı zaman böyle bir hata kodu ile karşılaştım. Uzun bir araştırma sonucu net bir bilgi ala bildim. Uygulama E0002 hata kodunu bu yüzden veriyor. Ceza evinin sisteminin bozuk olduğunu kardeşiniz biliyordur.

Deniz
Deniz

Merhaba benim eşimde yeni girdi birkaç gün oldu daha hiç konuşmadık daha önce de girip çıkmıştı ben uygulamayı silmemiştim kayıtlıydı aranabilir yazıyordu ama sonradan böyle hata verdi sabahtan beri de düzelmedi ne yapmalıyım acaba silip yüklemeli miyim yoksa cezaevine mi ulaşmam gerekir

adalet-bakanligi-e-gorus-hata-veriyor-1.jpg

15 Temmuz 2024 16:32