Adalet Bakanlığı E Görüş Hata Veriyor

Orhan
25 Mayıs 2024 00:0333.235

E-Görüş hata veriyor. Görüntülü konuşma yapamıyoruz, hata kodu 0002 diyor. Bu konuda nasıl yardım alabilirim? Konya e Tipi Cezaevi'ni aramalıyım, yani nereyi aramalıyım? Kardeşimle görüşme yapabilmek için her gün telefon başında resmen nöbet tutuyoruz. Bilgilerinize arz ederim.

Kayra
Kayra
27 Ağustos 2024 22:56

Nasıl çözdünüz acaba sorunu bende de hata kodu request blocked exceeded request limit çıkıyor günlerdir ne yaptıysam düzelmiyor

Yonca
Yonca
30 Mayıs 2024 22:41

E görüş kaydınızı yaptıktan sonra hemen gelen kodu girmeyin 20 saniye falan bekleyin ondan sonra girin oluyor. Benimde öyle hata veriyordu ama 20 saniye bekledikten sonra hemen oldu şimdi yapın olacak

Dila
Dila
Şikayeti Çözüldü
28 Mayıs 2024 22:33

Merhaba e0002 sistemsel bir hata dır. Sizinle alakalı bir durum değildir. Ceza evinde ki sistem arızalı eşim beni arayamadığı zaman böyle bir hata kodu ile karşılaştım. Uzun bir araştırma sonucu net bir bilgi ala bildim. Uygulama E0002 hata kodunu bu yüzden veriyor. Ceza evinin sisteminin bozuk olduğunu kardeşiniz biliyordur.

Adalet Bakanlığı E-görüş Hata Veriyor!

Erkan
15 Temmuz 2024 16:3211.548

E-görüş'e giriş yapıyorum ama telefonuma kod gelmiyor ve hata veriyor. Neden böyle oluyor? Hata veriyor. İzmir Ödemiş'te...

Adalet Bakanlığı E Görüş Sistem Hatası

Berna
29 Nisan 2024 19:2512.123

E-görüş sistemi sürekli hata veriyor. E0005 kodu ile kardeşimle görüntülü görüşmek için kayıt olmak istiyorum bu hata yü...

Adalet Bakanlığı Samsun T Tipi Kapalı Ceza Evinden Şikayet!

Adalet BakanlığıSamsun T Tipi Kapalı Ceza Evinden Şikayet!

Melike
Adalet Bakanlığı Telefona Cevap Veren Yok!

Adalet BakanlığıTelefona Cevap Veren Yok!

Murat
Adalet Bakanlığı Sürekli Girişlerde Problem Yaşıyoruz, Bursa Kapalı E Tipi Cezaevi

Adalet BakanlığıSürekli Girişlerde Problem Yaşıyoruz, Bursa Kapalı E Tipi Cezaevi

Ferda

Öne ÇıkanKonular