Adalet Bakanlığı Denizli D Tipi Cezaevi

11 Mayıs 2024 01:15

08.05.2024 tarihinde akşam saatlerinde kardeşimin suçu olmayan bir olaydan dolayı ve her türlü şahidimiz olmasına rağmen sadece arkadaşına evin anahtarını verip ise gittiği anda arkadaşı eve kız getirip birlikte olmuş ama kesinlikle kardeşimin alakası yoktur.

Kız defalarca ifade vermesine rağmen 'bu kişiyi tanımıyorum' demesine rağmen yaka paça dinlenmeden Denizli Kocabaş d Tipi Cezaevine konulmuş. Bu suçsuz çocuk neden suçlu muamelesi görüyor? Sicil kaydı temiz, hiçbir suçu olmayan bir insan doğrudan dinlenmeden nasıl alınır?

Bu çocuğun annesi babası yok, kendine bir hayat kurup düzenini oluşturup, alnının akıyla çalışan bir insan nasıl olur da dinlenmez? 2000 doğumlu bir çocuk tek başına yaşaması mı suç, annesi babası olmaması mı?

Ben gereğinin yapılmasını istiyorum. Avukat tutamıyoruz, 100 bin lira gibi bir meblağdan bahsediyorlar. Bir avukat nasıl tutalım? Ekonomik şartlar el vermiyor. Sırf bunun için genç ve suçsuz bir genç içeride mi kalacak?

Melis
Melis

Duygu hanım merhaba geçmiş olsun kardeşiniz şu an hala d tipinde kocabaşta mı benimde abim var kendisini ulaşamıyoruz numara da ezbere bilmiyor bir yardımcı olur musunuz eğer haber alamıyoruz da

Hasan
Hasan

Bizim de başımızda böyle bir olay geldi nasıl biryol izlediniz acaba iki çocuk kaldı

Adalet Bakanlığı Denizli T Tipi Kapalı Cezaevi

26 Eylül 2023 00:38