Elçin sonuçtan memnun değil

28 Nisan 2024 15:46

Yıllardır tercih ettiğim restorandan ilk defa çok kötü ürün geldi. Görüntüsünde değişiklik vardı neyse dedim. GetirYemek uygulaması üzerinden pizza sipariş vermiştim ince kalın hamur farkı vardı kalın hamur seçip farkını ödedim ama gelen hamur ince idi. İlk dilimi koparayım derken dağıldı tam kesilmedi ondandır belki dedim yedim ve anladım ki bayat hamur. Her zaman gelen pizza ile ne tad ne içerik olarak alakası yoktu üzerine koydukları sos bile değişmiş tatsız bir şey olmuş. Hiç bu kadar kötü bir pizza denk gelmemişti yıllardır.
GetirYemek müşteri hizmetlerine yazdım canlı destek olarak bana ilk sorduğu yediniz mi oldu? Tabii ki yedim yemeden nasıl anlayacağım bu kadar kötü ve bayat olduğunu? İşlem yapamayız denildi yedinizde. Böyle bir saçmalık ilk defa görüyorum. İnce kalın hamur farkı için zaten yemem yememem alakası olamaz farklı uygulamalar üzerinden böyle bir durum olduğunda hemen işlem yapılıyor. Demek bir daha burayı tercih etmemek gerekiyor asla müşterisinin arkasında duran bir işletme değil. Sanki bedavaya yemek istedik de böyle kötü bir şey geliyor. Uzun süre bekledik evde yemek yok yarısını oturdum yedim üzerine sos vs döktüm pizza değil başka bir şey yedim resmen yemeseydim kalkıp makarna yapsaydım daha iyiydi ama bu sefer de çöpe atacağım şeyi ben kaale almayan müşteri hizmetleri yüzünden uzakta olan restorana bile bildiremez idim. Bu memlekette insan olmak da zor!

Yeliz sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2025 02:10
İrem sonuçtan çok memnun

10 Mayıs 2025 10:49
"İlgilenen Merve hanıma teşekkür ediyorum. Sorunumu hediye pizza seçeneği ile çözdüler"
Geç Teslimat, Ulaşılamayan Şikayet Hattı Ve Bozulmuş Pizza Deneyimi
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Hamur Seçeneği Ve Çözülmeyen Sipariş Sorunu

28 Mayıs 2025 14:36
Kaan sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 00:32
"Müşteri temsilcisi arkadaşımdan çok memnun kaldım. İlgi ve alaka yerindeydi. Teşekkürler..."

15 Ocak 2025 21:18