Müzeyyen sonuçtan hiç memnun değil

Bebeğimin Hayati Tehlikesi Ve Yetersiz Müdahale

Bebeğimin Hayati Tehlikesi Ve Yetersiz Müdahale
23 Ekim 2024 15:19

22 Eylül tarihinde Acıbadem Altunizade Hastanesi'ne 11 aylık bebeğimin nefes almakta zorluk çekmesi nedeniyle başvuruda bulundum. Çocuk acilde bulunan doktor hanım, damar yolu açıp kan almakta zorlandığı için kan alamadı. Serum takamadı, hiçbir test yapmadan 'viral enfeksiyon, belki Covid' deyip Ventolin ve hava verdi. '4 saatte bir Calpol verebilirsin' deyip eve gönderdi. Uykulu gözlerini açamayan, bilinci kapanan bebeğime 'kötü olursa gelirsin' dedi. Öğlen 1'den 3'e kadar hastanede bir bunu yapabildi. Aynı akşam 8'de bebeğim iyice zorlanmaya başladı. Acıbadem Ataşehir Hastanesi'ne zor yetiştik, oradaki hekim hemen yatıralım dedi. Bütün hastaneyi seferber etti. Bebeğim şeker komasına girmişti, son anda kurtarıldı, 4 gün yoğun bakımda komada kaldı. Ataşehir Hastanesi'ndeki hekime sonsuz teşekkür dua ederken, en büyük Altunizade Hastanesi'nde çalışan hekim hanımın hiçbir şey bilmediği, şeker komasındaki çocuğa Calpol ver dediği, bebeğimi kucağımda can çekişirken bıraktığı için şikayetçiyim. Başka insanların canı yanmasın. İşini iyi yapan baş tacı, beceremeyen bu işi yapmasın. Kendi bebeği çocuğu o halde hastaneden çıkarır mıydı, kendi canı olsa yapar mıydı? Ataşehir'deki hekime sonsuz teşekkür ederken, Altunizade Hastanesi acil bölümü hekimine bütün şikayetlerimi iletiyorum. Dilerim kendi gibi bir hekime denk gelir, benim geçtiğim yollardan geçer.

profile profile
24 Ekim 2024 10:11 (Şikayetten 18 saat sonra)
Müzeyyen
Müzeyyen
05 Kasım 2024 16:45

En kısa süre dediğiniz süre ne zaman acaba hiç kimse umursayıp bir dönüş sağlayıp bir özür bile dileyemedi

Hacer sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Ataşehir Doktor İhmalkarlığı

05 Ocak 2024 21:20