Naz sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Yaptırdığım Gıda Alerji Testim Yanlış Çıktı.

31 Ekim 2023 14:29

Acıbadem Hastanesi Altunizade Şubesi'nde yaptırdığım gıda intoleransı testi, gerçekte alerjim olanlardan alakasız çıktı. Testte çıkan gıdalara alerjim yok tam tersi alerjimin olmadığını söylediği gıdaları yiyince şişiyorum ve alerjik reaksiyonlar göstermeye başlıyorum. Testin tam anlamıyla yanlış olduğunu düşünüyorum. Büyük oranda bir para ödedim ve memnun kalmadım param da çöpe gitti. Hastaneye gittiğimde daha önce yaptıran neredeyse hiç olmadı ilk defa yaptıran biriyle karşılaşıyoruz dediklerinde şüphelenmiştim fakat hastane isminden dolayı güvendim. Keşke yaptırmasaydım mağdur oldum. Sonuçların yanlış olduğunu ve tekrar yapılmasını talep ettiğimde hastanedeki ilgili isteğimi geri çevirdi. Acıbadem Hastanesi isminden böyle kötü bir hizmet beklemezdim. Sonuçların kesinlikle uydurma olduğunu veya rastgele işaretlendiğini düşünüyorum. Yediğimde vücudumun kabardığı ve şiştiği gıdalar için alerjimin olmadığı yazıyordu. Alerjimin olduğunu belirttikleri gıdalarda en ufak bir rahatsızlık veya şikayet hissetmiyorum. Bu testi yaptırmak yerine kendi kendinize deneme yapmak daha doğru olacaktır.

31 Ekim 2023 15:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

26703380 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

16 Mayıs 2024 21:18

26 Şubat 2024 21:41
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2023 10:28

Endoskopi Sonrası Sonuç Ve İletişim Mağduriyeti Yaşadım