Acıbadem Hastanesi Maslak Acıbadem Hastanesinin Vergi Usulsüzlüğü

24 Aralık 2023 13:0010.630

Maslak Acıbadem Hastanesi'nde Eylül ayında dedem M******* T**********'nun gördüğü tedavi faturası 60 gündür tarafımıza iletilmedi. Ekim ayında aldığı radyoterapi tedavisinin özel sağlık sigortası tarafından karşılanmasına rağmen, hastaneden çıkış yaptıktan 10 gün sonra telefonla ödeme talebi geldiği bilgisi verildi. Hastaneden çıkış yaparken ödememiz olmadığına dair ısrarla teyit almamıza rağmen bu durumu kabul ederek ödememizi gerçekleştirdik. Faturamızın telefonla her görüşmemizde en kısa sürede tarafımıza e-posta yoluyla iletileceği söylenmesine rağmen hala bir sonuç alamadık. Daha fatura bile kesilmeden her gün ödeme yapılması için telefonla ısrarla arandık. Ödemeyi gerçekleştirdik ancak hala fatura elimize ulaşmadı. Fatura kesilmeden ödeme talep eden kurumla ilgili olumsuz düşünceler içerisindeyim. Bir an önce faturanın tarafıma iletilemesini talep ediyorum. Aksi takdirde Maliye Bakanlığı'na şikayet edeceğim!

2 Destek
25 Aralık 2023 08:13 (Şikayetten 19 saat sonra)

27343171 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Acıbadem Hastanesi Hatalı Hasta Kayıt Girişi

24 Eylül 2024 11:162.155

Acıbadem Maslak Hastanesinin Yatarak tedavi olduğum sağlık hizmetinin girişini tetkik olarak yaptıkları için bana düzenl...

Tümünü Gör
Acıbadem Acildeki Tedavi Sonrası Kolumdaki Morluk 2 Haftadır Geçmedi

Acıbadem AcildekiTedavi Sonrası Kolumdaki Morluk 2 Haftadır Geçmedi

Kadri
Acıbadem Hastanesi İhmal Kaynaklı Can Güvenliği Sorunu Ve Ücret Konusunda Eksik Bilgi!

AcıbademHastanesi İhmal Kaynaklı Can Güvenliği Sorunu Ve Ücret Konusunda Eksik Bilgi!

Necmiye
Kent Hastanesi (İzmir) İnşaat Sesi

Kent Hastanesi(İzmir) İnşaat Sesi

Derya
Ankara Acıbadem Hastanesi'nin Kurumsallıktan Uzak İşleyişi!

Ankara AcıbademHastanesi'nin Kurumsallıktan Uzak İşleyişi!

Kübra
Acıbadem Hastanesi Doğum Sorunu!

AcıbademHastanesi Doğum Sorunu!

Fatih