Acıbadem Hastanesi Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve Hukuki Mücadele!

20 Mart 2024 18:10

4 Nisan 2019'da Fulya Acıbadem Hastanesi'nde burun ameliyatı oldum. Ameliyattan kaynaklanan bir hata sonucu burnumun ucu yamuldu ve sola doğru eğildi. Doktorum Prof. Dr. ******, düzenli masaj yapmamı önererek zamanla düzeleceğini belirtti. İki yıl geçmesine rağmen herhangi bir düzelme olmadı. Doktorum, ikinci bir ameliyat gerektiğini söyledi. 29 Mart 2021'de ikinci ameliyatımı oldum. Kendi hataları olmasına rağmen ikinci ameliyat ücreti de benden talep edildi. Bu ameliyattan sonra da bir düzelme olmadı ve yine masaj yapmam gerektiği söylendi. Üç yıl geçmesine rağmen burnum hala sola eğik duruyor. Yaklaşık beş yıldır ilk operasyondan bu yana yamuk burunla yaşamak zorunda kaldım. Bu süreçte psikolojik olarak zor zamanlar geçirdim ve bir fotoğraf bile çekinemiyordum. Sonunda sağlık konusunda uzman bir avukatla iletişime geçerek hukuki süreç başlattım. Şimdi mahkeme süreciyle uğraşmak zorundayım. Beş yıldır yaşadıklarım yetmezmiş gibi, doktorum ve hastane yönetimi hatanın arkasında durmayıp beni mağdur ettiler. Artık hakkımı mahkemede arayacağım.

21 Mart 2024 12:55 (Şikayetten 18 saat sonra)

28236652 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Nilifer sonuçtan memnun değil

Acıbadem Hastanesi Yanış Ameliyat

25 Ekim 2023 16:04
Seyyid sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Taksim Şubesi Ve Doktor İlgisizliği

26 Şubat 2024 19:05