Acıbadem Hastanesi Alerjim Olduğunu Söylediğim Halde O Maddeyi İçeren İlaç Verilmesi

19 Aralık 2023 16:45

18.12.2023 tarihinde saat 07:00 ile 07:30 arasında şiddetli vücut ağrısı ve öksürük şikayeti ile Acıbadem Altunizade Hastanesi'ne gittim. Beni karşılayan hemşireye amoksisiline alerjim olduğunu söylediğim halde, bu maddeyi içeren bir antibiyotik yazılmış. Fark etmeden içseydim, bu durum alerjik bir reaksiyon olarak bana dönüşebilirdi. Bu konuda şikayetçiyim.

20 Aralık 2023 08:33 (Şikayetten 15 saat sonra)

27285560 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Ajda
Ajda

Merhaba amoksisiline alerjiniz varsa diğer penisilin içeren ilaçlarada alerjiniz vardır. Siz ilaç alerjisi testi yaptirdinizmi?

İbrahim
İbrahim

Evet penisilin içeren ilaçlara da alerjim var macrol kullanabiliyorum sadece ve açıkçası o gün Acibadem çok ilgilenmedi bir gün sonra kendimi iyi hissetmedim Üsküdar'da Acedemic Hospitala gittim bin kat daha ilgililerdi ve gereken tedaviyi uyguladılar

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 19:50

07 Ağustos 2023 18:10