11 Temmuz 2024 13:43

Zehirlenmeden dolayı hastaneye gittim, serum yapıldı ve sindirim sistemini düzenlemek için ilaç yazılacağı söylendi. İlacı birkaç gün kullandım ve içeriğine baktım, domuz yağı içeriyor. Yani bilgilendirmeden, Müslüman bir ülkede insanlara bu ilacı ne hakla veriyorsunuz? Hakkımı helal etmiyorum.

Yorumlar (5)

Betül
Betül

Gerizekalıca bir düşünce. Geçen hafta pankreas yetmezliğinden az kalsın hayatımı kaybediyordum. Değil ilaç pok ye deseler yiyecek kadar ağrılarım vardı. Şükürler olsun :(

Ayla
Ayla

Nasıl yani hayatınızı kaybediyordunuz? Bende o ilaca başladım. Çok geçmiş olsun

Sibel
Sibel

Ürünün muadili var. Muadil aynı formül ile üretilir. Sadece domuz pankreası kullanılmamış üründen daha fazla yarar göreceğinizi düşünüyorum. Allah şifalar versin

Berna
Berna

Muadili var diye yazmışsınız ama nedir muadili. Ben de üç tane içtikten sonra okudum. Nette baktım ama aynı etkiyi vermez diyor bir doktor. Siz kullanıp faydasını gördünüz mü muadil dediğinizin ve ismi nedir?

Benimde 2yasinda kızım var onun vebalide senin başına o zaman kreon ilacı domuz urunu olabilir ama saglik amaçlı dinde kısıtlama yoktur benim çocuğum ölürse eğer ins Allah sana hesabini sorar sizin yüzünüzden ilaca kısıtlama geldi çocuğum eskisi gibi gene ishal ve kusma başladı kreon varken ole bir şey yaşamıyorduk enzimleri dağıttı için ama sizlerin sayenizde ilacı alamıyoruz tbrk ederim çocuğumun vebali olduğunuz için

Abbott İlaç Kreon 25000 Domuz Yağı İçeren İlaç Sıkıntısı

29 Aralık 2023 20:01