İlker sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2024 01:16

Çiçek Sepeti com üzerinden
2Y kozmetik den Dyson saç fırçası aldım ancak seçmiş olduğum renkle alakası olmayan başka renkte yanlış ürün gönderdiler. Hatalarını düzeltmelerini seçmiş olduğum renkteki ürünü göndermelerini istediğimde de kutu açıldığı için değişim ve ya iade kabul etmediklerini söylediler. Doğru ürünü göndermiş olsalardı hiçbir sorun yaşamayacaktım. Yanlış ürün gönderdikleri için beni zor duruma kendileri soktular. Kutuyu açmakla suçladılar. Kutuyu açmadan yanlış ürün gönderdiklerini nasıl anlayacaktım? Ben evdeki tüm Dyson marka saç ürünlerimin takım rengini seçerek alışveriş yaptım. Gerek görselde gerekse Seçmiş olduğum ürünün altında da mavi yazmasına rağmen yazan bana kesinlikle hiç kullanmayacağım görselle alakası olmayan parlak fuşya pembe renkte başka bir ürün gönderdiler. Çiçek sepetim com a güvenip alışveriş yaptığım için pişmanım. 2Y kozmetik in hatalı ürün göndermesi ile ilgili hiçbir yaptırımda bulunamadılar. Hatalarını düzeltmedikleri sürece Bu iki firmadan da şikayetçiyim. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

17 Ağustos 2024 00:25

Çiçeksepeticom üzerinden 2Ykozmetik den Dyson saç fırçası aldım ancak seçmiş olduğum renkle alakası olmayan başka renkte yanlış ürün gönderdiler. Hatalarını düzeltmelerini seçmiş olduğum renkteki ürünü göndermelerini istediğimde de kutu açıldığı için değişim ve ya iade kabul etmediklerini söylediler. Doğru ürünü göndermiş olsalardı hiçbir sorun yaşamayacaktım. Yanlış ürün gönderdikleri için beni zor duruma kendileri soktular. Kutuyu açmakla suçladılar. Kutuyu açmadan yanlış ürün gönderdiklerini nasıl anlayacaktım? Ben evdeki tüm Dyson marka saç ürünlerimin takım rengini seçerek alışveriş yaptım. Gerek görselde gerekse Seçmiş olduğum ürünün altında da mavi yazmasına rağmen yazan bana kesinlikle hiç kullanmayacağım görselle alakası olmayan parlak fuşya pembe renkte başka bir ürün gönderdiler. Çiçek sepetim com a güvenip alışveriş yaptığım için pişmanım. 2Y kozmetik in hatalı ürün göndermesi ile ilgili hiçbir yaptırımda bulunamadılar. Hatalarını düzeltmedikleri sürece Bu iki firmadan da şikayetçiyim. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

Ek

Fadime sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 12:30
Moraksesuar.com Yanlış Ürün Gönderildi
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Makascım İmitasyon/Replika Ürün Satan Makasçım

Gülsen
15 Kasım 2023 21:10
Makascım İmitasyon/Replika Ürün Satan Makasçım
Birce sonuçtan hiç memnun değil

Elektroyal Sahte Ürün Satıyor

20 Mart 2024 03:54
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İlgisiz Satıcı Deneyimi

24 Ocak 2025 14:15