Serkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Temmuz 2023 18:04

1win kötü niyetli bir sitedir. Bakın sizlere gerekli resim ve banka dokümanlarını paylaşıyorum.Yatırım yaptım, kazanç elde ettim, parayı bir türlü vermedi. Her yolu denedim, iptal edildi. Canlı destek hattı yardımcı olmuyor, e-postaya mail atmanızı istiyor. Mail attım, bir buçuk ay boyunca cevap alamadım. 14 iş günü içinde dönüş yapacak deniliyor, ama her hafta iki üç defa mail attım, ilgilenen yok.

Telegram'dan beni engellediler, Instagram'dan ve Twitter resmi kanallarından da yazdım, yine aynı ödemeyi alamadım. Sonrasında ne kadar yatırım yapsam kayıp versem de kayıp bonuslarım yok, verilmiyor. Adı üzerinde bir casino bonusu ve spor bonusu diye bir düzen kurmuşlar, orada birikiyor.

İşte haftalık 36000 TL kayıp olursa, haftalık kaybın %6'sı mı ne veriliyormuş, o da yalan.1win yetkilileri benim mağduriyetimi gidermediği sürece bu şikayet her yerde yayınlanacak.

17 Temmuz 2023 17:15 (Şikayetten 23 saat sonra)
20 Temmuz 2023 00:34

Siz kime masal okuyorsunuz sizin insanlara karşı tutumunuz tamamen sahte şimdi kalkıp burada insanlara kendinizi kanıtlamaya çalışmayın tam bir buçuk ay boyunca sizlerden e posta cevap bekledim üzerinden 3 ay geçti hala cevap yok canlı destek birimi ilk başta 14 iş günü içerisinde cevap alırsınız diyor sonra bu söylediği sözünü değiştirerek e postadan size dönüş yapıldığı zaman sorun çözülme süreci 14 iş günü söyledi kardeşim üç ay oldu daha e postadan cevap alamadım siteniz sahtekar sizler insanları dolandırıyorsunuz kazanç elde ettim 40 kere para çekme talebinde bulundum her defasında iptal ettiniz sonrasında canlı destek hattı bir başka yakınınızın hesabına para çekebilirsiniz dedi yakınımın Payfix hesabına para göndermeye çalıştım 10 bin tl para ortadan kayboldu daha sonrası sitenize ne zaman yatırım yapsam hep kayıplar verdim 30 bin tl yakın kayıp verdim bir kez olsun ne kayıp bonuslarımı alabildim ne de Çark dediğiniz şeyden bir şey alabildim tazminatımı teslim alamadığım müddetçe bu şikayet yayında kalacaktır ve sizleri Youtube.com kanalımda bütün izleyicilere paylaşıyorum sitenize kimse yatırım yapmayacaktır

Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

Mertcan
13 Ocak 2024 19:40
Bekiranli sonuçtan hiç memnun değil

Bekiranli
08 Mayıs 2024 13:24
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
31 Temmuz 2023 13:56
Halis sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

1win Çekim Talebim 8 Gündür Onaylanmadı, Güvenim Sarsıldı!

Halis
24 Şubat 2025 14:15
1win Çekim Talebim 8 Gündür Onaylanmadı, Güvenim Sarsıldı!

Muhammed
23 Nisan 2024 10:33