Sinan sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 01:08

Sanal kredi kartım ile yükleme yaptım, hesabıma geçmedi. Dün geceden beridir yazıyor bana ve 24 saat sonra yatacak dediler. Şimdi de bana 1 ile 7 gün arası sonuçlanacak dediler. Bu site, insanların parasını alıyor. Kimse bu siteye güvenip para yatırımı yapmasın, yoksa benim gibi perişan olursunuz.

24 Eylül 2024 01:29

Aynı şekilde devam ediyor hesabımdan paramai aldılar bu sitenin güvenirliği 10 Uzer nden -100 veriyorum müşteri temsilcileri ayrı bir şey islerine gelmedi mi kesinlikle cevap vermiyorlar aranma talebi oluşturuyorum bizim yetkimiz yok deyip geri çeviriyorlar 🌙 n 19 da olan ödememin çekildiğine dair hesap özetimi fe ekte gönderiyorum

27 Eylül 2024 00:50

Merhaba bugün itibari ile 8. Gününe girdi ve halen karşımda bir muhatap bulamadım canlı destek hattına gelen temsilciler bana sadece beklemem gerektiği dışında hiçbir şey söylemeyip canlı destek hattınında atıyorlar 1win sitesi pişmanlıktır

05 Ekim 2024 02:06

1win Sitesi bin pişmanlıktır tam 16 gündür hesabıma paramı aktarmadılar sürekli bana 1-7 gün beklemeniz gerekiyor deniliyor bugün ise bana böyle bir o ara yatırımı yok bankam ile görüştüm para çekilmiş Halkbank posundan ve Şu anda bana böyle bir yatirim yok deniliyor 1win bin pişmanlıktır

28 Temmuz 2025 15:24 (Şikayetten 10 ay sonra)

Merhaba! Sorununuz hala devam ediyorsa, lütfen teknik destek sohbetimizden bizimle iletişime geçin. Durumu inceleyip sorunun çözümüne kesinlikle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, 1win ekibi.

28 Temmuz 2025 16:52

Bin defa yazdım destek ekibinize yine sorun aynı şekilde devam ediyor sadece insanla tasaak geçiyorsunuz

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 13:34

1win Para Yatırma Sorunu
1win Para Yatırma Sorunu

Furkan
13 Temmuz 2024 09:52
1 Win Sitesinden Yaptığım Çekim İşlemleri Onaylanmıyor.