112 Acil Servis Bursa Gemlik 112

24 Haziran 2024 09:28

Bursa Gemlik 112, 24 Haziran 2024 Pazartesi günü sabah 8'de ambulansı aradım. Abimin intihar girişiminde bulunduğunu, bizlere zarar vermesinden korktuğumuzu, annemle tek olduğumu ve zaptedemediğimizi söyledim. Polisin de yönlendirilmesini istedim. Tamam denildi, ambulans geldi. Polis gelmedi ve abim kendinde olmadığından halüsinasyon gördüğünden ambulanstan kendini attı. Hastaneye gidilirken anneme de bir daha gelmeyiz denmiş. Abim eve geri döndü ve her yeri dağıtmaya başladı. Bize zarar verebilirdi. Kendi imkanlarımızla babamı ve diğer abimi işten çağırdık. Hastaneye götürülüyor şu an. Ne polis geldi ne de ambulans ilgilendi. Canımızın hiçbir kıymeti yok bu ülkede. Çok daha fazla gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

Eceeee
Eceeee
24 Haziran 2024 16:16

Ayrıca ailem hastaneye çıkardığında bu ambulanstaki şahıslar imalı imalı aha buydu atlayan deyip gülüşmüşler annem ise evet buydu sizin yapamadığınızı yapıp ben getirdim oğlumu demiş. Oraya götürebilmek belki onlara kalmıyordur tabi ki bilmiyorum ben bu yüzden polis de istemiştim zaten zabdedemeyebilirler diye. Polis gelmedi ambulans da bir daha aramayın biz gelmeyiz dedi resmen hem abimi o şekilde bıraktılar hem de bizim canımız tehlike de kaldı babam ve abim gelene kadar.

03 Ekim 2023 16:19
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 12:35
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 00:08

Acil Durumda Ambulans Gönderilmedi, Vaktimiz Boşa Harcandı

04 Haziran 2025 20:21
Mete sonuçtan hiç memnun değil

Hatay Payas 112 Acil Servis Şikayet

23 Ağustos 2024 15:05