Murat sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Zurıch Sigortadan Kasko Yaptırdım, Ancak Ön Cam Değişimi İçin Tramer İşlemi Yapılıyor

14 Ağustos 2023 12:16

Zurıch Sigortadan 20.000 TL'ye Kasko Yaptırdım. Ön cama bugün taş geldi ve çatladı. Zurıch Sigortanın bana söylediği şey ücretsiz değişim yapılır ancak Tramer kaydı işlenir. Arkadaşlarım keyfi olarak kasko şirketlerinden yılda 1 defaya mahsus Cam Değişimi sağlarken, bizim araca Tramer işleniyor ve değeri düşüyor. İnternette tramere dahil edilmez yazıyor. Kendi cebimden yaptırırım ön camı Hasarsız aracımı bunlar yüzünden heba edemem. Bir daha da kendim dahil çevremden kimseye bu sigorta şirketinden ürün aldırmam.

14 Ağustos 2023 12:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

14 Ağustos 2023 15:08

Sayın Sigortalımız, 14.08.2023 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Murat
Murat
16 Ağustos 2023 18:40

Kesinlikle yardımcı olmadılar. Süresi biter bitmez değiştireceğim bu kasko şirketini 50 bin tl olsun başkası ile sözleşme yapacağım. Hiç önemli değil

Burakk sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2023 19:29
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Zurich Sigorta Kasko Cam Değişimine Haksız Tramer Kaydı ve Bilgi Eksikliği

02 Ağustos 2025 12:27