Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Zumla Sevgili Bul Aldatmaca Vip Üyelik

Zumla Sevgili Bul Aldatmaca Vip Üyelik
25 Ocak 2024 18:19

Zumla sevgili bulma sitesinde ilk etapta en çok tercih edilen özelliklerin başında gelen VIP üyelik için bir aylık ücret ödedim. Ancak, bu sitedeki VIP üyeliğin hiçbir karşılığı olmadığını gördüm; tamamen aldatmaca. Kaç gün fotoğraf yükledim ve silindi. Şimdi silinmiyor, ama kimse de görmüyor. Kendi profilimi tanımlamak istediğimde, kayıt diye bir seçenek bulunmuyor ve her şey siliniyor. Sanki üye olmuşuz ama karşı tarafa normal bir mesaj yazdığımda, mesajın gitmiş gibi görünse de aslında gitmiyor. Üyelik içinde 'bir daha satın al' seçeneği var ve 'süper paket' diye adlandırılan bir seçenek daha sunuluyor; bu da 499 TL. Site, normal VIP üyelik işlevini yerine getiremezken, bir de ekstra 499 TL vermek akıllıca bir hareket değil. Bir mesaj için verilen mailler de boşuna; çünkü mesaj göndersem de cevap veren yok. Telefon desteği de bulunmuyor; sanki hayalet bir site. Kimse bu siteye para verip kandırılmasın. Muhtemelen, karşıdan yazan mesajlar hayali kullanıcılara ait ki bu yüzden hiç mesaj alınmıyor, sitenin foyası ortaya çıkmasın diye. Ben 3 yıldır Tinder ve Jaumo uygulamasını kullanıyorum, hiç para ödemeden mesajlaşıyorum, fotoğraf da yükleyebiliyorum ve profilimi dilediğim gibi doldurabiliyorum. Tabii ki ekstra paralı üyelik seçenekleri var ama normal üyelikle yapılması gereken şeylerde bir engelleme yok. İnsanların parasının boşa gitmemesi için buradan uyarıyorum; bu siteden bir beklentiniz olmasın.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 10:39
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 09:46

03 Eylül 2024 23:45
Abdulhalim sonuçtan hiç memnun değil

Zumla Uygulamasında Satın Alınan Paketlerin Hakları Eksik Sunuluyor Destek Yok

30 Eylül 2025 00:00
zumla-uygulamasinda-satin-alinan-paketlerin-haklari-eksik-sunuluyor-destek-yok-2.jpg

18 Haziran 2024 08:31