Black sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 01:33

Zula da bitmeyen hileler yüzünden 6 senelik hesabım önce 1 ay ban yedi daha sonra sorgusuz sualsiz sınırsıza çevirdiler. Bazı oyuncuların banını kaldırıyorlar. Bazılarını umursamıyorlar. Buna bende dahil. Hangi akla hizmet böyle bir şey yapıldı o emeklerim ne olacak? Destek attığım halde asıl sorularıma cevap alamıyorum. Buradan ilgilenirsiniz umarım zula ekibi. Oyunda o kadar çok hile var ki report atmaktan yoruldum artık ve asıl hileler hiçbir şekilde ban yemiyor. Levelimi ve hesabımı extra olarak destek banımın kalkmasını istiyorum. Görsel kısmına banı kalkan oyuncuyu ve kalkmayan benim hesabımı atıyorum anlarsınız zaten. Şikayet etmeye kalksam sabaha kadar bitiremem oyun içinde ki hataları adaletsizliği vs vs. Ama onları görmezden geliyorum artık hesabımı geri istiyorum. Davranış kurallarında bile hile kullanan kişiye önce 1 ay sonra sınırsız ban yazmıyor görselini paylaştım. Bunu hata olarak görüyorum ve hatayı düzeltmenizi talep ediyorum. Kolay kasılmıyor hesap en az 10 bin tl o hesap. Cezamı fazlasıyla çektiğimi banımın açılmasını ve rica olarak da destek banımı açmanızı istiyorum. Hesabımın adı `Gryffindor+ yardımcı olmanız dileğiyle...

26 Kasım 2024 01:27

Bu arada şunu da belirteyim milleti taramak izlemek öyle bir şey olmadı. Bilgisayarda ne vardı bilmiyorum ban yedikten sonra tamamen temizledim zaten. En azından 1 ay sonra kalkar diye düşündüğüm için beklentiye girdim ama 1 ay sonra 50 seneye çevirdiler. Madem en ufak şüphe duyduğunuz şeyleri banlıyorsunuz neden oyunda şu an nefes aldırmayan asıl hileleri banlamıyorsunuz? Benim kafam buna basmıyor. Üşenmiyorum maç bitene kadar report atıyorum base tarayan adama, maç sonu inceleme tamamlanmıştır teşekkürler mesajı geliyor. Ne rank kasılıyor ne zevk alabiliyoruz. Eşleşme sisteminin baştan aşağı yanlış olduğunu düşünüyorum. Takıma npc gibi insanlar geliyor yeri geliyor 40 50 kill alıyorum kısaca tek girince tek basıma mücadele ediyorum. Zula ekibiyle karşılıklı oturup oyun içi bütün yanlış olan şeyleri konuşsak kendileri bile şaşırır artık. Oyun oynanmaz hale geldi 3 bin kişi oynuyorsa bin kişisi net hile. Birine ban atıyorsan hepsini banla kardeşim adalet istiyorum. Bana dediniz ki farklı bir şeyden giriş yaptığınız tespit edildi adını hatırlamıyorum şimdi. E herkesi inceleyin madem öyle herkesi banlamanız gerekecek yanlış mıyım hayır. Şunu da ekleyim hile kullanmış olsam bile görselini de attım önce 1 ay sonra süresiz diye bir şey yazmamışsınız kardeşim oraya! Hile açacak olsam 131 level hesapta açıp milleti mi tararım soruyorum size? Yani daha diyeceğim bir dünya şey var ama destekten okumuyorsunuz yazdıklarımı umarım buradan birileri okur yardımcı olur.

26 Kasım 2024 01:35

Yaklaşık 3 aydır farklı hesaplardan destek atıyorum ama sorduğum 10 tane şey varsa 1 tanesine farklı bir cevap geliyor. Bizde insanız yani geriliyoruz haksızlık karşısında. Siz beni umursamayınca çıldırıyorum burda. Güzel güzel kendimi ifade etmeye çalışıyorum ama destekten gelen gelen cevaplar şu şekilde ;Merhaba, Bu konu hakkında daha önce açıklama yaptık. Daha farklı bir cevabımız bulunmamaktadır. Bu sebeple bundan böyle göndermiş olduğun aynı içerikli talepler cevaplanmasının kapatılacaktır. Merhaba, Maalesef, bu konuda size yardımcı olamamaktayız. Destek Ekibi gibi gibi cevaplar geliyor. Bana yardımcı olmayıp görsel de belirttiğim gibi farklı hesaplara yardımcı oluyorsunuz soruyorum size nerede adalet? Benim ki hile de onların ki donanımsal problem mi? Adaletse adalet haksa hak istiyorum herkese eşit olmanızı istiyorum bu hatayı da bir an önce çözmenizi istiyorum saygılarımla.

26 Kasım 2024 01:52

Son olarak şunları eklemek istiyorum oyunu bilmeyenler için 34 level hesap 30 bin maç atmış toplam öyle bir şey imkansız yani banını kaldırmışlar ve bu sadece 1 tanesi daha bu şekilde banı kalkan bir sürü oyuncu var. Neden herkese eşit davranılmıyor destek atıyorum 1 hafta sonra robot tarafından otomatik mesajla dönüş yapılıyor. İnsan yazıyor size insan! Derdimi anlatmaya çalışıyorum burda ama kesinlikle sesimi duyuramıyorum umarım Şikayetvar bu soruna yardımcı olur. Attığım bir desteğe cevap bile verilmemesini, desteği atarken hata vermesini ve her giriş yaptığımda sürekli tazelenen değişik ban sisteminin fotoğrafını paylaşıyorum

26 Kasım 2024 02:06

Hatalar bitmez dedim bunu da eklemeden yapamayacağım. Zulanın şu an da güncel launcheri. Sağ üstte görünen tıklanabilen WhatsApp simgesi ve yanındakiler hiçbiri çalışmıyor orada süs gibi duruyorlar. Tek ulaşım yerimiz destek ama oradan da robotlara derdimizi anlatamıyoruz. Yani bir Türk ekibinin yapmış olduğu oyun, oynayan Türk yapımcı Türk ama bir sorun oluştuğunda oyuncuyla ilgi alaka sıfır. Bunu da bilin istedim

04 Şubat 2025 04:16

Aylar oldu ne iletişime geçen var ne bir şey diyen vallahi pes artık

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2025 18:21
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ban Ve Yetersiz Destek Nedeniyle Hesabımın İncelenmesini Talep Ediyorum

13 Ağustos 2025 03:28
1755085520734.1e5ef515-5dc2-4075-81c7-c068c32e5616.jpg
Serhat sonuçtan memnun değil

10 Temmuz 2023 20:50

26 Temmuz 2023 09:24
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2025 01:58
Haksız Yere Banlanan Hesabım İçin Adalet İstiyorum