Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Zuhal Müzik'ten Aldığım Elektronik Davul Seti Sorunları Ve Yetersiz Servis

Zuhal Müzik'ten Aldığım Elektronik Davul Seti Sorunları Ve Yetersiz Servis
02 Haziran 2024 11:24

Zuhal Müzik Adana Mağazasından 16.10.2023 tarihinde Alesis Nitro Mesh Kit Plus File Derili 10 Parça Elektronik Davul Seti aldım. Baterinin tüm zillerinin pedleri ilk aldığımız günlerden beri açılmaya başladı. 3 ay gibi sürede belirgin düzeyde açıldı. İlk olarak bir adet pedi kontrol edilmesi için 24.02.2024 tarihinde mağazaya bıraktık. Servise yönlendirdiler, servis 21 günün sonunda basit bir yapıştırma işlemi yaparak gönderdi. Yapıştırdıkları ped ilk kullanımda tekrar açıldı. Bu kez zillerin dördünü 27.04.2024 tarihinde mağazaya bıraktık, tekrar gönderdiler. Bu kez cevap dönme süresinin üzerinde yani 21 iş gününü geçtikten sonra bunun kullanıcı hatası olduğunu, ücreti karşılığında onaracaklarını belirttiler. Hem garantisi devam eden, hem bir adet değil dördünün de aynı şekilde yırtılmasının nasıl bir kullanıcı hatası olduğunu anlayamadık. Zillere vurmamak gerekiyorsa önceden belirtilmesi veya kullanım kılavuzunda belirtilmesi gerekiyordu. Belirtiliyorsa da bunun açıkça tüketiciye söylenmesi gerekiyordu. Ayrıca bateri kullanıcısı acemi değil. Bilinçli, profesyonel eğitimini aldıktan ve uzunca süre geçtikten sonra bu bateriyi aldık. Zillerimizi henüz teslim alamadığımız için yırtık ped görseli ayrıca yükleyemedim. Ayrıca yükleyeceğim. Ayrıca bir konuya açıklık getirmem gerekiyor. Ürünü aldığım Zuhal Müzik Adana mağazasının vurmalı çalgılar bölümündeki personeller memnuniyetsizliğimizin bir an önce giderilmesi için ellerinden geleni yaptılar. Ama marka ve servis asla tüketiciyi umursamıyor.

07 Haziran 2024 23:14

27 Nisanda servise gönderdiğimiz baterinin zilleri 7 Haziran olmasına rağmen hala tarafımıza teslim edilmedi.

10 Haziran 2024 22:19

27 Nisanda servise gönderdiğimiz baterinin zilleri 10 Haziran olmasına rağmen hala tarafımıza teslim edilmedi.

05 Ocak 2025 21:31

Adana Zuhal Müzik Bana Dönüş Yapmıyor

11 Eylül 2024 15:54

24 Haziran 2023 09:09
Ege sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 11:17
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil