Merve sonuçtan hiç memnun değil

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi Davet Ve Nikah Salonu Hayatımın En Güzel Günü Çöp Oldu!

21 Kasım 2023 14:28

Hayatımın en güzel gününü çöp ettiler. Sıfır organizasyon, aylar öncesinden konuştuğumuz nikah salonunu etkinlik için kiralamışlar. Hatalarını örtmek için düğün salonunda kıydıracaklardı nikahı merdivenden ineceğim konuşulmuştu. Beni misafir girişinden soktular. Sıfır şarkı, sıfır anons. Misafirmişim gibi girdim. Takı yeri için özellikle burayı seçmiştim, orası da kiralanmış, orada yapamadık. Benden önceki gelin salonda takı törenini yaptı. Fakat beni apar topar kapının önüne götürüp kapının eşiğinde takı törenimi yaptırdılar.
Haliyle sıra oluşmadı izdiham yaşandı. Gelip bu konu ile ilgilenen tek bir muhatap yoktu. Bu kadar mağduriyet yaşatmalarına rağmen, ne bir özür ne bir jest bir de üstüne o izdiham da, çekilen fotoğrafları bize her birini 50 TL'ye sattılar, fotoğrafçıları da telefonla çekmeye çalışan, babama üslupsuzlukla alın, bakın fotoğrafçınız sizi çekiyor, diye dalga geçti. Hayatınızın en güzel gününü çöp etmek istemiyorsanız unutun burayı.

Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Gelinlik Kiralama Ve Fotoğraf Çekimi Hizmetinden Memnun Kalmadım

01 Haziran 2025 06:27
Nigar sonuçtan hiç memnun değil

Roza Organizasyon (Antep) Anlaştığımız Hiçbir Hizmeti Alamadık

25 Nisan 2025 13:02
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Düğün Fotoğraflarımız Mahvoldu

28 Ekim 2024 11:47
Şule sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 12:13