Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 23:10

İzmir Zorlu Mermer'de 1 sene önce evimde mutfağıma tezgah yaptırdım. Yapılana dek iletişimleri son derece kibar, her soruma anında cevap verip, hızlı bir şekilde tezgahı yaptılar. En kaliteli ve leke tutmaz bir tezgah seçtim sonuçta bu her zaman yaptırılacak bir şey değil. En yüksek fiyatı vererek kendilerinden hizmet aldım. Ancak 2 ay sonra tezgahta lekelenmeler oldu. Özellikle leke tutmayan istememe rağmen. Ne ile sildiysem asla geçmedi ve ben de kendileri ile iletişime geçerek mağduriyetimi dile getirdim. Evime usta yolladılar kullanıcı hatası mı değil mi diye. Usta sizlik bir durum değil ürün fabrikadan hatalı geldiğini söyledi ve değiştirme sözü verdi. Sonrasında ise İzmir Zorlu mermerden hiçbir dönüş olmadı. Üzerinden 8-9 ay geçti. Yeniden iletişime geçtim kendileri ile ancak yapamayacaklarını. Bunun kullanıcı hatası olduğunu tezgahta uzun süre bırakılmış küf, şarap lekesi Deniz kaynaklı olduğunu ve garanti dışı olduğunu söylediler. Ustalarının söyleminin aksine, hem bu kadar zaman beklettiler, hem yalan söylediler, hem de kuruşu kuruşuna paramı aldılar. Kendi yaptıkları işlerin, hatalarının bile arkasında durmayan, insanları yanıltan bir işletme.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 20:56

Hane Mutfak'tan Alınan Tezgah Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı