Bahattin sonuçtan hiç memnun değil

Paraşüt Zirve Yazılım Müşteri Hizmetleri Ve Destek Sorunu

09 Temmuz 2024 12:02

E-Portal Mikro Grup üzerinden e-fatura kesmek ve almak için bir üyelik başlattım. Başlatma süreci, başlı başına bir sorun oldu. Günlerce aktivasyon bekledim, maillere günler sonra dönüş yaptılar. Bunlar yetmezmiş gibi bir de o kadar kötü bir arayüz ve kullanıcı deneyimleri var ki, kayıtlı kullanıcı şifre değiştirme işlemi yapamıyor, öyle bir buton arayüzde yok. İnanılmaz. Müşteri hizmetleri 15 dakika müzik dinletiyor, asla bağlanmıyor. Hayatımda daha kötü bir deneyim görmemiştim.

09 Temmuz 2024 13:21

Aradılar telefonda bir şeyler gevelediler bilgisayara bağlanıp şifre değiştirmeye çalışacaklardı ne alaka dedim, şifre değiştirme arayüzünüz yok, şifre değiştirmek istendiği zaman "KAŞE-İMZA" istenen bir belge gönderiyorlar. Çıktı alıp bunu imzalayıp göndermeniz gerek

09 Temmuz 2024 13:40 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında firmamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

10 Temmuz 2024 12:18

Muhtemelen dönmeyeceksiniz oto yanıt.

16 Temmuz 2024 09:01

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Zirve Yazılım'a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Zirve Yazılım Müşteri İlişkileri

18 Temmuz 2024 19:06

Hiçbir işlem falan tamamlamadınız boş yapmayın.

Müşteri Hizmetlerine Ulaşmak İçin Bekleme Çilesi

23 Ocak 12:50