Zırhlı Toptan Market Fiş Kontrolünde Yaşanan Mağduriyet

29 Şubat 2024 10:32

Ümraniye Dudullu şubeniz evime yakın, sürekli alışverişimi buradan yaparım. Kasada ödeme yapıp mağazadan çıkarken fiş soran elemanlar var. İlk defa bu markette böyle bir uygulama ile karşılaştım. Müşterisine hırsız muamelesi yapan bir market, onur kırıcı ve hiç sevmediğim bir durum.
Yine dün akşam, 28 Şubat'ta bir poşet alışveriş yaptım. Çıkışta iki kişiyi durdurmuş görevli, bende kenardan geçerken önümü kesti ve fiş sordu. Sinirlendim, uzattım fişi; alırken yere düştü. Bırakıp çıktım, arkamdan görevli söyleniyordu. 'sabrediyorum, yoksa şöyle olacak, böyle olacak' diye. 'sen ne diyorsun? ' diye tepki koydum. 'sabretmesen ne olacak, beni mi döveceksin? ' diye sordum, tartıştık ve devam ettim. Fiş kontrol elemanlarınız kabadayı gibi davranıyorlar. Bu uygulamadan vazgeçin. Ben müşteri olarak, parasını ödediğim malların fişini göstermek zorunda değilim.

29 Şubat 2024 16:20 (Şikayetten 5 saat sonra)

Müşterimiz ile görüşme yapılmış ve memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, ZIRHLIOĞLU TOPTAN MARKET

Duygu
Duygu

Sürekli kıyma aldığım bir market normalinde çok memnundum ama bugün ki aldığım 2 paket kıymanın içinden değişik şeyler çıktı

Zırhlı Toptan Market Fiş Kontrolünde Yaşanan Mağduriyet

Asya sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2025 16:07
Kasiyer Davranışları Ve Müşteri Memnuniyeti Sorunu

16 Nisan 2024 18:05
Derya sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 14:56