Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Teknik Destek Sorunu

Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Teknik Destek Sorunu
31 Aralık 2024 12:23

İlgili firmanın Venom Fabric modelini satın aldım. 1 yıl 1 ay olmasına rağmen önce oturak kısmındaki kasası kırıldı. Ardından da amortisörün bağlı olduğu bölgedeki kalitesiz kaynak kırıldı. Adam gibi kullanamadan sürekli bu koltuk ile uğraştım. Garantisi devam ederken bu durumları kendileri ile 'WhatsApp' (çok kurumsal) üzerinden konuştuğumda bana kırık kaynaklı parçanın yenisini ileteceklerini ancak teknik destek sunamayacaklarını aktardılar. Bunun yerine bana bir video ile nasıl montaj yapacağımı anlattılar. Fakat benim evdeki aletler ile bunu yapabilme şansım yok. Durumu kendilerine tekrar aktardığımda ise profesyonel bir destek almamı söylediler. Garantisi devam eden ürün için gidip başka ustaya gitmemi söylediler. Garantisi devam eden ürünümün parça/tamirat desteğini firmanın sunması gerekmektedir. Son derece ilgisiz ve gayriahlaki bir tutum söz konusu. Ayrıca yerine gönderilen parça eskisinden de kalitesiz. Kaynak kısımlarında yanma olukları mevcut. Tüm koltuğun tamamen değiştirilmesini talep etmekteyim.

04 Ocak 2025 12:29 (Şikayetten 4 gün sonra)

Müşterimize parça tedariği sağlanmış, yardımcı olacak tüm teknik video paylaşımı sağlanmıştır. Destek hattımız ile iletişime geçerek talebinizi iletebilirsiniz.

08 Şubat 2025 15:55
Zio Gaming Venom Koltuğunda Amortisör Ve Mekanizma Sorunları
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
16 Mayıs 2024 14:36
Yaşar sonuçtan memnun değil

Zio Gaming Venom Oyuncu Koltuğu Kısa Sürede Arızalandı, Güvenliğimi Tehdit Ediyor

11 Ekim 2025 02:56