18 Mart 2024 22:42

Zerkaconcept markasının Amasra modeli, tamamı MDF'den oluşan 5 kapılı çok amaçlı mikrodalga fırın dolabını Trendyol üzerinden sipariş verdim. 18 Mart günü teslim alındı. Ancak içerisinden kurulum şeması ve fatura çıkmadı; e-fatura aldım ve açıklamada 'çok amaçlı dolap' yazıyor; fakat ben MDF dolap sipariş etmiştim. Gelen ürün MDF değil, suntalam malzemeden yapılmış. Ürünün reklamı ile gelen ürün arasında görsel bir fark var ve ürün bana teslim edildikten hemen sonra ilgili reklam kaldırıldı. Aynı görünüme sahip başka bir markanın ürünü yine Trendyol'un sitesinde 2.278 TL'ye satılıyor, elimde resmi bulunuyor. Daha sağlam bir ürün olsun diye MDF tercih etmiştim ama suntalam malzemeden bir ürün geldi ve bunun için 3.329,90 TL ödedim. Aradaki yaklaşık 1.100 TL'lik fark açıkça görülüyor. Bana detaylı bir fatura ya da ödediğim paranın farkının iadesi için bir açıklama yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere şikayetimi ileteceğimi belirtmek isterim.

19 Mart 2024 13:10 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Mart 2024 12:44

23 Kasım 2023 23:46

03 Ekim 2023 11:30
Monte Sehpa Taahhüt Edilen Sipariş Süresinin Uzaması Ve Trendyol'un Umursamazlığı
Ali sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 01:35